Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 17:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(13) "moto-125-2023"

Piaggio Liberty 125

Το όνομα Liberty είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Piaggio καθώς αποτελεί την απόλυτη έκφραση ανεξαρτησίας και ελευθερίας της ιταλικής μάρκας. Από το 1997 μέχρι και σήμερα το Liberty έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς στον σύγχρονο τρόπο αστικής μετακίνησης συνδυάζοντας απαράμιλλα την πρακτικότητα με το ιταλικό στυλ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/10

UM Motorcycles Chill 125 & Renegade Sport 125

Η UM Motorcycles φρόντισε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική αγορά με κρότο παρουσιάζοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα μοτοσικλετών και scooter στα 125 κ.εκ. και 300 κ.εκ. Το πάθος του ιδρυτή της Senhor Octavio Villegas Llano σε συνδυασμό με την αμερικανική φιλοσοφία έχουν δημιουργήσει μια αξεπέραστη βάση ποιότητας και καινοτομίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/10

Yamaha XSR 125

Όταν η Yamaha αποφάσισε να ασχοληθεί με μοτοσικλέτες αφιερωμένες στην μεγάλη κληρονομιά της, κανείς δεν πίστευε ότι θα δημιουργήσει μια ολόκληρη τάση στο μοτοσικλετιστικό κόσμο. Η γέννηση της σειράς XSR έβαλε τον πρώτο λίθο στα μοντέλα Heritage, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα γενιά Faster Sons τιμώντας την παράδοση και την ιστορία της μάρκας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/10

SEAT MO 125

Ο τρόπος που μετακινούμαστε στις αστικές περιοχές αλλάζει δραματικά τα τελευταία χρόνια και οι εταιρείες προσπαθούν να προσφέρουν λύσεις κινητικότητας που θα συμβαδίζουν με το μοντέρνο lifestyle των πολιτών. Η SEAT αφουγκράστηκε τη σύγχρονη τάση και παρουσίασε το ηλεκτρικό scooter MO 125 το οποίο ουσιαστικά έγινε σημείο αναφοράς στην ανερχόμενη αυτή κατηγορία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/10

Honda PCX 125

Η περίπτωση του Honda PCX 125 την τελευταία δεκαετία ίσως είναι το μεγαλύτερο success story στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Το ποιοτικό scooter της ιαπωνικής μάρκας καθόλου τυχαία έχει δημιουργήσει τον δικό του αστικό μύθο προβάλοντας εμφατικά την άνεση, την πρακτικότητα και την αξιοπιστία στην πρώτη γραμμή των πλούσιων προσόντων του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/10

Super Soco CPX

Μπορεί η αγορά των ηλεκτρικών δικύκλων να έχει σημειώσει άλματα πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο ότι οι αγοραστές προτιμούν τα μοντέλα που προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση μετακίνησης, δηλαδή εκείνα που οι επιδόσεις τους συμβαδίζουν με τα 125 κ.εκ. Ένα από τα πιο δυνατά δείγματα αυτής της κατηγορίας είναι το Super Soco CPX, ένα ηλεκτρικό scooter με τρομερές δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/10

Aprilia SR GT 125

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την Aprilia είναι η τολμηρή της προσέγγιση στις τεχνολογικές καινοτομίες και τα νέα προϊόντα. Πάνω σε αυτήν την θαρραλέα προσέγγιση λοιπόν στηρίχτηκε η δημιουργία του νέου SR GT 125 το οποίο δεν περίμενε τις εξελίξεις, αλλά τις δημιούργησε και μαζί τους μια νέα κατηγορία scooter.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/10

Peugeot Tweet 125

Η Peugeot Motocycles βρίσκεται σε κατάσταση ολικής επαναφοράς στον κόσμο της μοτοσικλέτας κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο τόσο στα scooter όσο και στις μοτοσικλέτες το 2023. Η  τεράστια παράδοση της θρυλικής γαλλικής μάρκας στην κατηγορία των 125 κ.εκ. ήταν δεδομένο ότι θα συνεχιστεί και σε αυτήν την εποχή αναγέννησης φέρνοντας στο προσκήνιο το εκλεπτυσμένο Tweet 125.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/10

Suzuki Avenis 125

H Suzuki επιστρέφει το 2023 στην δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. με τρία σημαντικά scooter. Ένα από αυτά είναι το Avenis 125, ένα σύγχρονο δίκυκλο αστικής μετακίνησης το οποίο φέρει την σφραγίδα ποιότητας της ιαπωνικής μάρκας με έμφαση στην οικονομία και την καλή οδηγική συμπεριφορά.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/10