ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Super Soco CPX

Super Soco CPX

Μπορεί η αγορά των ηλεκτρικών δικύκλων να έχει σημειώσει άλματα πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο ότι οι αγοραστές προτιμούν τα μοντέλα που προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση μετακίνησης, δηλαδή εκείνα που οι επιδόσεις τους συμβαδίζουν με τα 125 κ.εκ. Ένα από τα πιο δυνατά δείγματα αυτής της κατηγορίας είναι το Super Soco CPX, ένα ηλεκτρικό scooter με τρομερές δυνατότητες και απαράμιλλη ποιότητα.

Νέα ηλεκτρική εποχή

Το CPX είναι ένα ηλεκτρικό scooter ελαφρύ και ευέλικτο, απόλυτα οικολογικό, με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας και επιδόσεις εφάμιλλες με ένα συμβατικό scooter 125 κ.εκ. Έρχεται να αναβαθμίσει τις καθημερινές μετακινήσεις προσθέτοντας ποιότητα και οικονομία, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ολοκαίνουριο lifestyle τον αναβάτη.

Ολοκληρωμένη και ασφαλής λύση

Υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρας

Το Super Soco CPX είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 4 kW (5,3 ίππους) τοποθετημένο στο κέντρο του πίσω τροχού. Η ροπή του αγγίζει τα 150 Nm και είναι σε θέση να χαρίσει τελική ταχύτητα της τάξης των 90 χλμ./ώρα στο scooter. Ο τρόπος απόδοσης είναι γραμμικός, πολιτισμένος και οι επιταχύνσεις δυναμικές, κάνοντας το CPX τον απόλυτο σύμμαχο στην πόλη.

Άνετα χιλιόμετρα στην ανατομική σέλα

Ένα από τα στοιχεία που η Super Soco πρόσεξε ιδιαίτερα στο CPX ήταν η άνεση. Ένα scooter πόλης πρέπει να είναι άνετο και εργονομικό και το CPX τα έχει και τα δύο χάρη στην άνεση σέλα και την μελετημένη θέση οδήγησης. Το επίπεδο πάτωμα προσθέτει πόντους στην ευχρηστία, το ίδιο και το φαρδύ τιμόνι τύπου μοτοσικλέτας.

Ευέλικτο και ασφαλές στους δρόμους της πόλης

Το CPX προσφέρει μια ασφαλή και διασκεδαστική οδηγική εμπειρία στον αναβάτη χάρη στα ποιοτικά περιφερειακά που έχει επιλέξει η Super Soco. Οι αναρτήσεις με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλ. εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω, σε συνδυασμό με τα ισχυρά φρένα με δίσκους σε κάθε τροχοί (16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω) εγγυώνται αυξημένη ευελιξία και σταθερότητα.

Οθόνη LCD με σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας

Το CPX ακολουθεί τις τεχνολογικές προσταγές της εποχής κρατώντας πάντα online τον αναβάτη του. Μέσα από την ευανάγνωστη οθόνη LCD ο αναβάτης ενημερώνεται για την κατάσταση του scooter, ενώ η Super Soco έχει δημιουργήσει μια ειδική εφαρμογή με τεχνολογία BMOS V3.3 που ενώνει το smartphone του αναβάτη με το scooter.

Το Super Soco CPX είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς (κόκκινο, μπλε, λευκό, μαύρο, χακί) και είτε με μία είτε με δύο μπαταρίες. Επιπλέον, το scooter εντάσσεται στο πρόγραμμα επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ, κάτι που κάνει εξαιρετικά δελεαστική την τιμή απόκτησής του.

Αποσπώμενες μπαταρίες κορυφαίας τεχνολογίας

Το Super Soco CPX διαθέτει υψηλής τεχνολογίας αποσπώμενες μπαταρίες 60V-45Ah με χωρητικότητα 2,7 kWh η κάθε μία. Το βάρος τους είναι 18,4 κιλά η κάθε μία και η φόρτιση μπορεί να γίνει είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο και σε οικιακή πρίζα. Για πλήρη φόρτιση της κάθε μπαταρίας απαιτούνται περίπου 3,5 ώρες, ενώ η Super Soco εγγυάται 1.200 κύκλους φόρτισης. Στην έκδοση με τις δύο μπαταρίες η αυτονομία φτάνει τα  137 χιλιόμετρα.

Εξοπλισμός που... ηλεκτρίζει

Ο εξοπλισμός του CPX είναι υπερπλήρης καθώς το ηλεκτρικό scooter εκτός από άνεση και ασφάλεια προσφέρει θύρα φόρτισης USB, επιλογή όπισθεν, πατέντα για εύκολη αλλαγή πίσω ελαστικού, χώρο αποθήκευσης στο εσωτερικό της ποδιάς 2 λίτρων, LED φώτα και γάντζο μεταφοράς τσαντών.

Super Soco CPX (2 μπαταρίες)

Ισχύς (PS)

5,3

Ροπή (Nm)

150

Βάρος (Kg)

125

Μπαταρία (kWh)

2,7 (x2)

Χρόνος φόρτισης (Hr)

3,5 (x2)

Τιμή (€ με επιδότηση)

3.875

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video