ΑΦΙΕΡΩΜΑ

UM Motorcycles

UM Motorcycles Chill 125 & Renegade Sport 125

Η UM Motorcycles φρόντισε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική αγορά με κρότο παρουσιάζοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα μοτοσικλετών και scooter στα 125 κ.εκ. και 300 κ.εκ. Το πάθος του ιδρυτή της Senhor Octavio Villegas Llano σε συνδυασμό με την αμερικανική φιλοσοφία έχουν δημιουργήσει μια αξεπέραστη βάση ποιότητας και καινοτομίας.

Κομψά και ποιοτικά δίκυκλα με αυθεντικό περίβλημα

Ανάμεσα στην γκάμα της UM Motorcycles μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα cruiser και ένα scooter που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις αγορές της Ευρώπης. Το cruiser μοντέλο είναι το Renegade Sport 125 και το scooter είναι το Chill 125 τα οποία ξεχωρίζουν για τον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό και την έντονη προσωπικότητα που εκπέμπουν.

Όταν η αμερικανική κουλτούρα συναντά την ευρωπαική φινέτσα

Αξιόπιστοι και οικονομικοί κινητήρες

Ο κινητήρας που χρησιμοποιεί τόσο το Renegade Sport 125, όσο και το Chill 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 124 κ.εκ. Η απόδοση στην περίπτωση του cruiser είναι στους 9,52 ίππους, ενώ στην περίπτωση του scooter η απόδοση είναι 8,7 ίπποι. Ο ψεκασμός είναι ηλεκτρονικός και στις δύο περιπτώσεις, ενώ η μετάδοση στο Renegade γίνεται μέσω 5τάχυτου κιβωτίου και στο Chill μέσω αυτόματου CVT.

Άνεση και ασφάλεια στο δρόμο

Ένα από τα δυνατά σημεία του Renegade Sport 125 είναι η οδηγική του συμπεριφορά. Οι αναρτήσεις με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω σε συνδυασμό με τους τροχούς των 17 και 15 ιντσών εγγυώνται ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις στην πόλη. Επιπλέον, τα φρένα με σύστημα CBS φροντίζουν εύκολα να ακινητοποιήσουν τα 145 κιλά της μοτοσικλέτας.

Στυλ και πρακτικότητα πάνε πακέτο

Το Chill της UM είναι μια πρόταση ευελιξίας και πρακτικότητας στις καθημερινές μετακινήσεις. Οι ποιοτικές αναρτήσεις και οι τροχοί των 12 ιντσών προσφέρουν καλά επίπεδα άνεσης, με την ασφάλεια να είναι σε πρώτο πλάνο χάρη στα δυνατά φρένα με δίσκους μπροστά και πίσω. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το μικρό βάρος των 102 κιλών, τότε έχουμε να κάνουμε με το ιδανικό καθημερινό δίκυκλο.

Εξοπλισμός που ξεχωρίζει

Ο πλούσιος εξοπλισμός τόσο του Renegade όσο και του Chill τα κάνουν να ξεχωρίζουν στην κατηγορία. Το αμερικανικό cruiser διαθέτει LCD οθόνη, μαξιλάρι πλάτης, χαμηλή σέλα, USB θύρα φόρτισης, ζάντες 7 ακτινών, ενώ το μοδάτο scooter προσφέρει ικανοποιητικό χώρο κάτω από τη σέλα, εσωτερικό γάντζο μεταφοράς τσαντών και LED φώτα.

Το scooter Chill της UM Motorcycles είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την Classic και Sport. Στην περίπτωση του Classic ο σχεδιασμός είναι πιο αυθεντικός με την πρακτικότητα να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ στην περίπτωση του Sport ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την ιταλική κουλτούρα με έντονα νεανικά χρώματα και φινετσάτες πινελιές.

Επαναστατικές καινοτομίες

Η ομάδα εξέλιξης της UM Motorcycles έχει δημιουργήσει βασικές καινοτομίες, όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel, οι οποίες έχουν μοναδικό στόχο να κάνουν την οδηγική εμπειρία του αναβάτη πιο ασφαλή και άνετη.

Με την σφραγίδα της Teoren Motors

Εκτός από τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρει η UM Motorcycles, πίσω από την αμερικανική εταιρεία στην Ελλάδα βρίσκεται η Teoren Motors. Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού με τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και 10 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου (ως αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia), που, πλέον, ενισχύεται και άλλο με την είσοδο της UM στην ελληνική αγορά.

UM Renegade Sport 125 (Chill 125)

Ισχύς (PS)

9,52 (8,7)

Ροπή (Nm)

10 (9)

Βάρος (Kg)

145 (102)

Ρεζερβουάρ (Lt)

13,5 (6)

Κατανάλωση (Lt/100Km)

2,7 (2,7)

Τιμή (€)

3.000 (2.000)

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video