ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Suzuki Avenis 125

Suzuki Avenis 125

H Suzuki επιστρέφει το 2023 στην δημοφιλέστατη κατηγορία των 125 κ.εκ. με τρία σημαντικά scooter. Ένα από αυτά είναι το Avenis 125, ένα σύγχρονο δίκυκλο αστικής μετακίνησης το οποίο φέρει την σφραγίδα ποιότητας της ιαπωνικής μάρκας με έμφαση στην οικονομία και την καλή οδηγική συμπεριφορά.

Scooter αστικής διασκέδασης

Το Suzuki Avenis 125 κατασκευάστηκε με βασικό στόχο να φέρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα, την απόδοση και τη δυναμική συμπεριφορά. Ο σχεδιασμός του είναι σύγχρονος με πολλά σπορ χαρακτηριστικά τα οποία αναβαθμίζουν το lifestyle στις καθημερινές μετακινήσεις του αναβάτη.

Το «Urban Arrow» της Suzuki

Ελαφρύς, αποδοτικός και αξιόπιστος κινητήρας

Ο κινητήρας Suzuki Eco Performance του Avenis 125 είναι ένας καινούριος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος, 124 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 8,7 ίππους στις 6.750 σ.α.λ. και 10 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου ταχυτήτων.

Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη ECO

Θέλοντας να ακολουθήσει την τάση της εποχής η Suzuki έχει εξοπλίσει το Avenis με ψηφιακή οθόνη LCD με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες προς τον αναβάτη. Η οθόνη είναι ευανάγνωστη ακόμα και με έντονο φως ημέρας, ενώ περιλαμβάνει ταχύμετρο, δείκτη καυσίμου, οδόμετρο και μετρητή Volt.

Ασφαλές και διασκεδαστικό στην πόλη

Χάρη στο ανθεκτικό ατσάλινο πλαίσιο, τους τροχούς 12 και 10 ιντσών, τις ποιοτικές αναρτήσεις και τα φρένα με συνδυαστικό σύστημα πέδησης, το Avenis είναι πολύ διασκεδαστικό και ευέλικτο στο δρόμο. Παρέχει καλή πρόσφυση κάτω από όλες τις συνθήκες αυξάνοντας την ασφάλεια και το επίπεδο διασκέδασης του αναβάτη στις καθημερινές του μετακινήσεις.

Εργονομία και χώροι στο επίκεντρο

Ως ένα scooter πόλης που σέβεται τον εαυτό του, το νέο Avenis διαθέτει έναν μεγάλο χώρο 21,5 λίτρων κάτω από τη σέλα και δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς. Μάλιστα στον ένα χώρο ο αναβάτη έχει στη διάθεσή του θύρα φόρτισης USB για το smartphone.

Το καινούριο Suzuki Avenis 125 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, λευκό-ματ γκρι και ματ γκρι-πράσινο. Τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED και το σύστημα Suzuki Easy Start System εγγυάται την εύκολη εκκίνηση με μόνο ένα πάτημα της μίζας.

Τεχνολογία για μέγιστη οικονομία και πρακτικότητα

Η Suzuki έχει σχεδιάσει τον κινητήρα με την τεχνολογία Suzuki Eco Performance η οποία έχει μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του συνόλου, κρατώντας παράλληλα την οικονομία και τις εκπομπές ρύπων χαμηλά. Στο Avenis συναντάμε επίσης το σύστημα Suzuki Eco Drive το οποίο φροντίζει μέσω φωτεινή ένδειξης να ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον αναβάτη για οικονομική και αποτελεσματική οδήγηση.

Νεανικό και εύκολα προσβάσιμο για όλους

Το χαμηλό βάρος των 107 κιλών σε συνδυασμό με το επίπεδο πάτωμα και την άνετη σέλα για δύο επιβάτες δημιουργούν ένα φιλικό και εύκολο περιβάλλον για κάθε είδους μετακίνηση. Επιπλέον το χαμηλό ύψος της σέλας στα 780 χιλ. το κάνουν εύκολα προσβάσιμο σε όλους, ενώ η νεανική του εμφάνιση είναι ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας του

Suzuki Avenis 125

Ισχύς (PS)

8,7

Ροπή (Nm)

10

Βάρος (Kg)

107

Ρεζερβουάρ (Lt)

5,2

Κατανάλωση (Lt/100Km)

1,8

Τιμή (€)

2.895

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video