Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάποιοι ονειρεύονται ακόμα την X-Class της Mercedes

Ελλάδα 1:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάποιοι ονειρεύονται ακόμα την X-Class της Mercedes

ΝΕΑ

Κάποιοι ονειρεύονται ακόμα την X-Class της Mercedes

ΝΕΑ

Η επόμενη X-Class μπορεί να βασιστεί στη νέα γενιά της εμβληματικής Mercedes G-Class.

Advertisement
Advertisement

Το project της Mercedes-Benz πριν από μερικά χρόνια για δημιουργία ενός pick-up αγροτικού δεν πήγε και τόσο καλά. Η X-Class μπορεί να ήταν ικανή και πολυτελέστατη, ωστόσο η εμπορική της επιτυχία δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να σταματήσουν την παραγωγή.

Κάποιοι ωστόσο συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα αγροτικό που να φέρει το σήμα της Mercedes-Benz. Ιδιαίτερα οι βελτιωτές έχουν σχεδιάσει αμέτρητες φορές pick-up αγροτικά βασισμένα σε υπάρχοντα μοντέλα της εταιρείας, αλλά κανένας μέχρι τώρα δεν είχε ασχοληθεί με την Mercedes-AMG G 63.

Η J.B. Cars αποφάσισε να μετατρέψει το πανίσχυρο 4Χ4 της Mercedes σε ένα premium pick-up. Στην ψηφιακή απεικόνιση του αυτοκινήτου, η G 63 έχει γίνει ένα μονοκάμπινο φορτηγάκι με καρότσα στο πίσω μέρος. Έχει προστεθεί roll-cage, ενώ το μεταξόνιο έχει μειωθεί ελαφρώς για να δείχνει πιο σπορ το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Ο χρωματισμός έχει παραμείνει ίδιος, στο εκθαμβωτικό μπλε, οι τροχοί είναι ίδιοι με μαύρες ζάντες, ενώ δεν λείπουν και τα σπορ αεροδυναμικά βοηθήματα της στάνταρ έκδοσης της AMG G 63.

Όλα τα παραπάνω φυσικά ανήκουν μόνο στην φαντασία των σχεδιαστών της J.B. Cars καθώς η Mercedes-Benz μάλλον έχει ξεπεράσει οριστικά την πιθανότητα να επαναφέρει ένα pick-up αγροτικό στην γκάμα της.