Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε δημοπρασία ένα ζευγάρι… Dodge

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε δημοπρασία ένα ζευγάρι… Dodge

ΝΕΑ

Σε δημοπρασία ένα ζευγάρι… Dodge

ΝΕΑ

Τον ερχόμενο Ιούνιο, όποιος δεν πρόλαβε να αγοράσει ένα από τα τελευταία Dodge Viper ή ένα Challenger, θα έχει την ευκαιρία να τα πάρει και τα δύο πακέτο. Η Dodge, μέσω της Barrett-Jackson θα τα δημοπρατήσει, καθώς είναι και τα δύο από την τελευταία παρτίδα της παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Αν κάποιος θέλει το ένα από τα δύο, απλά ατύχησε καθώς θα δημοπρατηθούν «πακέτο» τα δύο μοντέλα της Dodge που ανήκουν στην τελευταία παρτίδα παραγωγής. Αμφότερα, έχουν σταματήσει να παράγονται και η δημοπρασία αυτή ονομάζεται “The Ultimate Last Chance”- για ευνόητους λόγους.

last-viper-e-boi-530

Μιλάμε για ένα σύνολο 1.485 ίππων από τα δύο αυτοκίνητα που έχουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά από το σύνολο της παραγωγής. Το Challenger έχει V8 κινητήρα (τι άλλο;) 6,2 λίτρων που αποδίδει 840 ίππους, τη στιγμή που το Viper με τον V10 των 8,4 λίτρων (!) έχει «μόνο» 645 ίππους για να πορεύεται. Το διάστημα 20-23 Ιουνίου θα είναι αυτό κατά το οποίο θα μπορεί κάποιος να δώσει την προσφορά του στην Barrett- Jackson που θα κάνει τη δημοπρασία για λογαριασμό της Dodge. Υπολογίζεται πως το ποσό που θα φτάσουν τα δύο αυτοκίνητα, θα είναι της τάξεως των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Advertisement

2017-Dodge-Viper-red-boi-640