Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χούλκνεμπεργκ: Κλείνει με Audi;

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χούλκνεμπεργκ: Κλείνει με Audi;

FORMULA 1

Χούλκνεμπεργκ: Κλείνει με Audi;

FORMULA 1

Η γερμανική εταιρία βάζει τα τελευταία κομμάτια του παζλ στη θέση τους για την συμμετοχή της από το 2026. Και ένα από αυτά είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πηγές του racingnews365.com, η Audi έχει ήδη προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον Γερμανό οδηγό από το 2025. Εφόσον ο Νίκο δεχτεί, τότε θα τρέξει για ένα χρόνο με την Stake F1, πριν η Audi εμπλακεί πλήρως στην F1.

Ο Χούλκενμπεργκ είχε επιστρέψει στο πρωτάθλημα το 2023, αντικαθιστώντας τον Μικ Σουμάχερ στην Haas. Έκτοτε έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με πολλές προκρίσεις σε Q3 αλλά και αρκετούς τερματισμούς στους βαθμούς. Ο Νίκο είναι εξαιρετικά έμπειρος ενώ και η εθνικότητά του βοηθάει ασφαλώς την προσέγγιση με την Audi.

Η Audi έχει ενδιαφερθεί επίσης για τις υπηρεσίες του Κάρλος Σάινθ. Σε περίπτωση που και οι δύο οδηγοί κλείσουν με τους Γερμανούς, τότε η Audi θα έχει ένα από τα πιο έμπειρα οδηγικά δίδυμα του πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί είχαν προσεγγίσει τον Χούλκενμπεργκ και στο τέλος του 2023. Επιθυμία τους ήταν ο Νίκο να οδηγήσει από φέτος για την Stake F1 ώστε να βοηθήσει και στην εξέλιξη του μονοθέσιου.

Ωστόσο εκείνος είχε προτιμήσει να παραμείνει στην Haas. Αυτή τη φορά, όμως, όλα δείχνουν ότι ο Γερμανός θα κλείσει με την Audi. Έτσι θα επιστρέψει σε μία εργοστασιακή ομάδα, έπειτα από την θητεία του στη Renault μεταξύ 2017 και 2019.