Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;

FORMULA 1

Χάμιλτον: Νέο ειδύλλιο με Σακίρα;

FORMULA 1

Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να μην ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα του πρόσφατου αγώνα στο Μαϊάμι. Εκτός πίστας, όμως, τα πράγματα ήταν σίγουρα καλύτερα για τον Βρετανό.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πολλές διασημότητες που παρακολούθησαν από κοντά το GP του Μαϊάμι ήταν και η Σακίρα. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ ήταν στην πίστα την Κυριακή για να ζήσει από κοντά όλη τη δράση.

Οι κάμερες συνέλαβαν τη Σακίρα να συζητάει με τον φίλο της, Τομ Κρουζ -προσκεκλημένο της Mercedes- πριν την εκκίνηση του αγώνα. Παρακολούθησε δε τον αγώνα με τις υπόλοιπες διασημότητες που βρέθηκαν στο Μαϊάμι όπως ο Βιν Ντίζελ, ο Τζεφ Μπέζος και ο Έλον Μασκ. Ωστόσο το τριήμερο της τραγουδίστριας απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τον αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Η Σακίρα και ο Χάμιλτον έφαγαν μαζί στο πολυτελές εστιατόριο Cipriani, στο κέντρο του Μαϊάμι. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο δείπνο οι δυο τους δεν ήταν μόνοι και δηλώνουν ότι είναι απλώς φίλοι.

Ωστόσο μία ημέρα μετά είχαμε νέες εξελίξεις! Ο Λιούις πήρε την Σακίρα για βόλτα με το γιοτ του! Και πάλι υπήρχαν φίλοι του Χάμιλτον που τους συνόδευαν. Όμως, οι φήμες για πιθανό νέο ειδύλλιο του Λιούις με την Κολομβιανή σταρ δεν ήθελαν και πολύ για να φουντώσουν και πάλι!

Advertisement

Η Σακίρα πρόσφατα χώρισε από τον Ζεράρ Πικέ με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Έκτοτε έχει μετακομίσει στο Μαϊάμι σε μία έπαυλη αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων! Και φαίνεται ότι έπειτα από την δύσκολη περίοδο που έχει περάσει είναι αποφασισμένη για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Advertisement

Όσο για τον Λιούις, ο Βρετανός προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν, όμως, η γνωριμία του με την Σακίρα κάτι παραπάνω από φιλική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Σίλβερστοουν! (+video)
Χάμιλτον: Ταυτίζεται με Αντετοκούμπο (+video)
Δείτε τον Τομ Κρουζ να αλλάζει λάστιχο στον Χάμιλτον (+video)