Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Σίλβερστοουν! (+video)

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Σίλβερστοουν! (+video)

FORMULA 1

F1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Σίλβερστοουν! (+video)

FORMULA 1

Το φετινό GP της Formula 1 στην Μεγάλη Βρετανία θα περιλαμβάνει και έναν γκεστ-οδηγό έκπληξη. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Μπραντ Πιτ!

Advertisement
Advertisement

Ο σταρ του Χόλιγουντ θα φορέσει κράνος, αγωνιστική φόρμα και θα βρεθεί στο οδόστρωμα της θρυλικής βρετανικής πίστας δίπλα σε άλλους οδηγούς του grid.

Όχι, ο Πιτ δεν αποφάσισε λίγο πριν από τα 60 του έτη να αλλάξει καριέρα. Ο Αμερικανός ηθοποιός θα βρεθεί στην πίστα για τις ανάγκες της νέας ταινίας που ετοιμάζει με θέμα την F1. Στην παραγωγή αυτή συμμετέχει και ο Λιούις Χάμιλτον, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους Τζέρι Μπρουκχάιμερ και Τζόζεφ Κοζίσνκι. Ο Χάμιλτον, μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει και μία cameo εμφάνιση σε αυτήν την ταινία.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, ο Πιτ δεν θα οδηγήσει ένα σύγχρονο μονοθέσιο της F1 στο Σίλβερστοουν αλλά ένα ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό της F2. Οι παρεμβάσεις στο μονοθέσιο θα γίνουν από την ομάδα της Mercedes F1. Επιπλέον θα υπάρχει εγκατεστημένη σε αυτό και μία μικροσκοπική κάμερα 6Κ καθώς onboard πλάνα θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία.

Αυθεντικά πλάνα από την F1

Η υπόθεση της ταινίας, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, θα περιστρέφεται γύρω από έναν βετεράνο οδηγό αγώνων (Πιτ) ο οποίος επιστρέφει στην δράση για να βοηθήσει έναν rookie. Το κινηματογραφικό συνεργείο θα βρεθεί σε αρκετούς ακόμη αγώνες του φετινού πρωταθλήματος συλλέγοντας πλάνα από την πραγματικότητα της F1.

Advertisement

Κατά πάσα πιθανότητα το μονοθέσιο που βλέπετε στο παραπάνω video θα είναι εκείνο που θα οδηγήσει ο Πιτ στο φετινό Σίλβερστοουν. Τόσο ο Αμερικανός ηθοποιός όσο και πολλά ακόμη μέλη του συνεργείου του θα παραστούν και σε αρκετούς ακόμη φετινούς αγώνες.

Στόχος του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος είναι να γίνουν γυρίσματα στις πραγματικές εγκαταστάσεις της F1 κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών τριημέρων. Θα πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις ταινίες με θέμα την Formula 1.

Advertisement

Η διοργάνωση υποστηρίζει απόλυτα το εγχείρημα έχοντας δώσει τις απαραίτητες ειδικές άδειες. Επιπλέον, ο Χάμιλτον συνεργάζεται με τους συντελεστές της ταινίας και στο κομμάτι του σεναρίου.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε επικεντρωθεί στο σενάριο. Θέλω να βεβαιωθώ ότι θα είναι όσο πιο αυθεντικό γίνεται» δήλωσε ο Χάμιλτον. Ο Βρετανός φιλοδοξεί να φτιάξει την «καλύτερη ταινία για αγώνες που έχει γίνει ποτέ».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Gilles εναντίον Didier (+video)
Παραλίγο τραγωδία στην Formula 1 (+video)
Hamilton: Θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχει γυριστεί για αγώνες