Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Ταυτίζεται με Αντετοκούμπο (+video)

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χάμιλτον: Ταυτίζεται με Αντετοκούμπο (+video)

FORMULA 1

Χάμιλτον: Ταυτίζεται με Αντετοκούμπο (+video)

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούμπο περί αποτυχίας.

Advertisement
Advertisement

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA είχε ένα μικρό ξέσπασμα κατά την συνέντευξη τύπου μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια τον φετινών play-offs.

Απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσον η φετινή του σεζόν θα έπρεπε να θεωρηθεί αποτυχία, ο Αντετοκούμπο είχε δώσει μία απάντηση η οποία έγινε αμέσως viral. Σε αυτήν είχε ξεκαθαρίσει ότι μία τέτοια οπτική είναι λάθος. Επιπλέον είχε προσθέσει ότι κάθε ήττα θα έπρεπε να θεωρείται ως ένα ακόμη βήμα προς την μελλοντική επιτυχία και όχι ως αποτυχία.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί ταυτίστηκαν με τις απόψεις του Γιάννη και ένας από αυτούς είναι και ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός, όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί, συμμετείχε σε προωθητικές ενέργειες στα πλαίσια του GP στο Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, ο Λιούις επέδειξε τις ικανότητές του στο μπάσκετ. Και όπως ήταν φυσικό, μετά από αρκετά εύστοχα σουτ μίλησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις Αντετοκούμπο.

«Όταν δουλεύεις προς έναν στόχο οι αποτυχίες είναι πολύ περισσότερες από τις επιτυχίες. Πάντα έλεγα ότι δεν υπάρχουν λάθη, μόνο μαθήματα» δήλωσε ο Χάμιλτον.

Advertisement

Επιπλέον, ο Λιούις μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούμπο. «Τα όσα είπε ήταν πολύ εμψυχωτικά. Μίλησε πάρα πολύ ωραία και εκλεπτυσμένα παρά την ερώτηση που του έκαναν. Μπορούσα να αισθανθώ την απογοήτευσή του. Έχω βρεθεί και εγώ στην θέση του κατά το παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λεκλέρ: Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά
F1: Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Σίλβερστοουν! (+video)
F1 GP Μαϊάμι: Ζητείται αντίπαλος (+video)

Advertisement