Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Η αγωνιστική κατάθλιψη του Χάμιλτον

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγωνιστική κατάθλιψη του Χάμιλτον

FORMULA 1

Η αγωνιστική κατάθλιψη του Χάμιλτον

FORMULA 1

Ιδιαίτερα καυστικός για το «ελεγχόμενο» περιβάλλον στα χρόνια του στη McLaren παρουσιάστηκε σε συνέντευξή του ο Λούις Χάμιλτον. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 μεταπήδησε φέτος στη Mercedes όπου όπως δηλώνει, απολαμβάνει τις χαρές της… ελευθερίας! Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

«Όσο θυμάμαι, βρισκόμουν σε πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον και μόνο τα τελευταία 1-2 χρόνια έχω γλιτώσει από αυτό τον “έλεγχο”. Τώρα πια παίρνω τις αποφάσεις που θέλω εγώ, είμαι εγώ αφεντικό του εαυτού μου κι αυτό είναι που ήθελα πάντα. Είμαι πιο ευτυχισμένος πια, μπορώ να λειτουργώ χωρίς να δίνω αναφορά σε κάποιον. Προφανώς έχω αφεντικά στη Mercedes αλλά κανένας δεν με ελέγχει ως άνθρωπο και δεν μου επιβάλλεται», είπε ο Χάμιλτον σε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mirror που θα συζητηθεί πολύ.

Στη συνέχεια ο Βρετανός αναφέρθηκε στις συνέπειες λειτουργίας υπό ένα τόσο ελεγχόμενο και καταπιεστικό περιβάλλον όπως εκείνο που βίωνε στα χρόνια του στη McLaren.

«Σου κλέβει όλη την ενέργεια, όλη σου τη θέληση να κάνεις πράγματα. Σε εμποδίζει να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Έφτασα σε ένα σημείο όπου οδηγούσα και έμπλεκα σε ατυχήματα χωρίς λόγο! Δεν είχα τον έλεγχο της κατάταξης. Δεν είχα ενέργεια, κίνητρα. Ήταν κάτι σαν κατάθλιψη! Αυτό βίωνα πριν από τρία χρόνια. Ευτυχώς δεν με κατέβαλε και πλέον δεν νιώθω το ίδιο», τόνισε ο Χάμιλτον.[nggallery id=2390]

Advertisement
Advertisement