Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θα γίνει το Μπαχρέιν

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γίνει το Μπαχρέιν

ΑΓΩΝΕΣ

Θα γίνει το Μπαχρέιν

ΑΓΩΝΕΣ

Τέλος στα σενάρια έδωσε η παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Grand Prix της Formula 1 που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου στο Μπαχρέιν, θα γίνει κανονικά, παρά τις αναταραχές που επικρατούν στο νησί του Κόλπου. Εδώ και καιρό υπήρχε έντονη ανησυχία που κορυφώθηκε τα τελευταία 24ωρα, καθώς καθημερινά υπάρχουν ανησυχητικές εξελίξεις στη πρωτεύουσα Μανάμα αλλά και άλλες πόλεις. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως όλα είναι υπό έλεγχο, εμπιστευόμενη τις τοπικές αρχές και τους διοργανωτές του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

«Βάσει των πληροφοριών που έχουμε αυτή τη στιγμή, νιώθουμε πως υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις στον τομέα της ασφάλειας ώστα να γίνει κανονικά αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στο Μπαχρέιν», ανέφερε η ανακοίνωση της FIA.

Τα παραπάνω προφανώς προκάλεσαν ικανοποίηση στον κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, τον Μπέρνι Έκλεστον, αφού δεν ήθελε να υπάρξει ματαίωση του συγκεκριμένου αγώνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Όσο για τις ομάδες, παρότι ανεπίσημα έχουν εκφραστεί προβληματισμοί, επίσημα εναρμονίζονται με τις επιθυμίες της FIA και της FOM.