ΝΕΑ

«Έφυγε» ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτορεπόρτερ

Ελλάδα 1:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έφυγε» ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτορεπόρτερ

ΝΕΑ

«Έφυγε» ένας από τους κορυφαίους Έλληνες φωτορεπόρτερ

ΝΕΑ

Θρηνεί η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τον χαμό του Χρήστου Μπαντούνα, ο οποίος «έφυγε» στα 67 του χρόνια…

Advertisement
Advertisement

Ο Χρήστος Μπαντούνας ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Φωτορεπόρτερ, έντιμος, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τους πάντες.

Μία προσωπικότητα σπάνια που υπηρέτησε το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού για περισσότερα από 50 χρόνια, έφυγε άδικα, μόλις στα 67 του χρόνια. Πριν από 4 περίπου χρόνια ξεκίνησε μία περιπέτεια με την υγεία του την οποία αντιμετώπιζε πάντα με χαμόγελο και χωρίς γκρίνια.

Άλλωστε ήταν πάντα αισιόδοξος και το έδειχνε σε όλους. Τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αλλά και πάλι έδειξε πως έχει το πάνω χέρι και δεν το βάζει κάτω.

Έφυγε γαλήνια…

Advertisement
Advertisement

Με ψηλά το κεφάλι συνέχισε να απαθανατίζει στιγμές των αγώνων και να βρίσκεται δίπλα τους, όπως και στην αγαπημένη του οικογένεια που ανέφερε σε κάθε συζήτηση. Σύζυγος, τρία παιδιά (κόρες) και τα τελευταία χρόνια, δύο εγγόνια που λάτρευε. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες έδειξε αδιαθεσία, παρ’ όλα αυτά ήταν όρθιος, χαμογελαστός και παλικάρι, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι και γνωστοί του.

Το τελευταίο βράδυ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκαναν προσπάθεια να τον επαναφέρουν αλλά ο Χρήστος Μπαντούνας «έφυγε», γαλήνια και χαμογελαστός όπως τον γνωρίζαμε.

Η αγάπη του για τη φωτογραφία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 13-14 ετών. Εργάστηκε δίπλα σε ονόματα – θρύλους στο επάγγελμα του, όπως οι Φώτης Φλώρο και Γιώργος Καλοκολύρης, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καλφόπουλο και το πρακτορείο Photo Rally Press.

Advertisement

Η απώλεια του Χρήστου Μπαντούνα είναι μεγάλη και σημαντική για την οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο χαμογελαστός φωτορεπόρτερ μας άφησε στα 67 του χρόνια αλλά πάντα θα βρίσκεται ανάμεσά μας…

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα (στις 14:00) στον Κόκκινο Μύλο.

Advertisement