Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο αξίζει η διαλυμένη Rolls-Royce Wraith του Ράσφορντ;

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο αξίζει η διαλυμένη Rolls-Royce Wraith του Ράσφορντ;

ΝΕΑ

Πόσο αξίζει η διαλυμένη Rolls-Royce Wraith του Ράσφορντ;

ΝΕΑ

Η συγκεκριμένη Rolls-Royce έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες οι οποίες συμβάλλουν σε ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της.

Advertisement
Advertisement

Οι κύριοι λόγοι που αυτή η ταλαιπωρημένη και τρακαρισμένη Rolls-Royce Black Badge Wraith έχει προσελκύσει ενδιαφερόμενους, είναι αρχικά πως έχει δεχτεί τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις από τη Mansory, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ανήκε στον αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ.

Ο οίκος δημοπρασιών από την Μεγάλη Βρετανία, Salvage Market, γνωρίζοντας πως μπορεί να αποσπάσει ένα σημαντικό ποσό για να την παραχωρήσει, την απέκτησε και πλέον την έχει βγάλει στο «σφυρί» με σκοπό να την πουλήσει σε όποιον δώσει τα περισσότερα.

Advertisement
Advertisement

Αυτή ήταν η τρίτη Rolls-Royce που είχε στη συλλογή του ο 26χρονος επιθετικός, καθώς προηγουμένως κατείχε μία Black Badge Cullinan και μία -από τις 62 συνολικά- Cullinan Blue Shadow.

Με την Wraith της Mansory, ο Ράσφορντ τράκαρε πέρυσι καθώς γύριζε από το Κάρινγκτον (προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων»). Όπως αποδείχθηκε, μία 74χρονη τον εμβόλισε με αποτέλεσμα η Rolls-Royce να χάσει τα μισά της… κάλλη.

Από όσα έχουμε πληροφορηθεί, η Wraith παίρνει ακόμα μπρος, αλλά προφανώς δεν οδηγείται σε αυτήν την κατάσταση. Επομένως, όποιος την αγοράσει έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

Advertisement

Πάντως, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η τιμή της μάλλον θα ξεφύγει. Δεν γνωρίζουμε αν ευθύνεται το ότι ανήκε στον Μάρκους Ράσφορντ ή ότι η αρχική τιμή πώλησής της ήταν στις 700.000 λίρες, αλλά μέχρι στιγμής η καλύτερη προσφορά που έχει γίνει στο Slavage Market είναι στις 154.250 λίρες!

Advertisement

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 26 Φεβρουαρίου. Πιθανολογούμε ότι θα πάρει καιρό στον επόμενο ιδιοκτήτη μέχρι αυτή η Wraith να κυκλοφορήσει ξανά στους δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν ξαναβλέπει Rolls-Royce αυτός που πουλάει αυτήν τη Spectre
Η Rolls-Royce αποχαιρετά τον V12 και τα Coupe
Ακόμα και οι Rolls-Royce Spectre έχουν τις ανακλήσεις τους