Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν ξαναβλέπει Rolls-Royce αυτός που πουλάει αυτήν τη Spectre

Ελλάδα 0:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ξαναβλέπει Rolls-Royce αυτός που πουλάει αυτήν τη Spectre

ΝΕΑ

Δεν ξαναβλέπει Rolls-Royce αυτός που πουλάει αυτήν τη Spectre

ΝΕΑ

Δεν γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης της Spectre αγόρασε για πρώτη φορά Rolls-Royce, αλλά σίγουρα είναι η τελευταία του.

Advertisement
Advertisement

Σοβαρή ποινή επιβάλλεται σε όποιον πουλάει την ολοκαίνουρια Rolls-Royce του! Πέρυσι, ο CEO της βρετανικής μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων, Torsten Muller-Otvos, προειδοποίησε ότι οποιοδήποτε πουλήσει έναντι ποσού μία δική του Spectre, θα μπει κατευθείαν στην «black list» της εταιρείας.

Αυτό δεν έχει εμποδίσει βέβαια μερικούς από το να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση. Η συγκεκριμένη Spectre δεν είναι η μοναδική που έχει εμφανιστεί στην αγορά των μεταχειρισμένων και λογικά δεν είναι και η τελευταία.

Για την ακρίβεια, ο ιδιοκτήτης αυτής της Rolls-Royce Spectre την παραχώρησε στον οίκο δημοπρασιών Bring a Trailer, ώστε να μπορέσει να την πουλήσει στην υψηλότερη δυνατή τιμή. Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 159 χιλιόμετρα και όλα τα χαρτιά του είναι πιστοποιημένα και νόμιμα.

Advertisement
Advertisement

Κανείς δεν έχει μάθει μέχρι τώρα, γιατί αυτός ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να δώσει την Spectre του. Η πιο απλή υπόθεση είναι τα χρήματα που θα έπιασε. Ίσως και να απογοητεύτηκε από το ηλεκτρικό της DNA. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν θα έχει ποτέ ξανά στην ιδιοκτησία του μία καινούρια Rolls-Royce.

Το πολυτελές ηλεκτρικό της βρετανικής μάρκας είναι χρώματος μεταλλικού γκρι (Tempest Grey) και έχει όμορφες πορτοκαλί λεπτομέρειες. Διαθέτει επτάκτινους τροχούς 23 ιντσών οι οποίοι φορούν λάστιχα Pirelli P Zero.

Advertisement

Το εσωτερικό της Spectre είναι σαφώς πιο εντυπωσιακό από το αμάξωμα. Η μίξη της πιο σκούρας απόχρωσης του γκρι με το γαλάζιο και τις πορτοκαλί λεπτομέρειες συνθέτουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, ενώ οι ραφές και το φινίρισμα των υλικών είναι αψεγάδιαστα ως οφείλουν για Rolls-Royce.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε, ότι η κίνηση της Spectre πραγματοποιείται μέσω δύο ηλεκτροκινητήρων που έχουν συνδυαστική απόδοση 584 ίππους και 895 Nm ροπής. Η μπαταρία της είναι τεράστια, στις 120 kWh και η αυτονομία αγγίζει περίπου τα 428 χιλιόμετρα.

Η δημοπρασία τελείωσε πρόσφατα και η συγκεκριμένη Rolls-Royce κόστισε στον άνθρωπο που την αγόρασε 451.000 δολάρια. Αν αναλογιστούμε ότι κοστίζει λιγότερο να την αγοράσει κανείς καινούρια, ίσως ο νέος ιδιοκτήτης να μη βγήκε τόσο κερδισμένος.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι κρύβει η Rolls-Royce Cullinan του DJ Tiesto
Ποιος Έλληνας αγόρασε τη μία και μοναδική Rolls Royce Cullinan
Ακόμα και οι Rolls-Royce ανανεώνονται…