Πόσες παραγγελίες έχει λάβει η Tesla για το ημιφορτηγό της; | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Πόσες παραγγελίες έχει λάβει η Tesla για το ημιφορτηγό της;

Το περιμέναμε καιρό, το περιμέναμε με αγωνία και η αποκάλυψή του δεν μας απογοήτευσε. Ο λόγος για το Tesla Semi, το ηλεκτρικό ημιφορτηγό της εταιρείας του Elon Musk που ήρθε να αλλάξει για τα καλά τις ισορροπίες σε αυτή την κατηγορία.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το πόσο αποδεικνύεται από τον αριθμό παραγγελιών που έχει λάβει ήδη η αμερικανική εταιρεία, οι οποίες φέρονται να έχουν ήδη πιάσει τις 1320! Τουλάχιστον αυτό ισχύει αν δεχθούμε την εγκυρότητα ενός post της εταιρείας Elemental Landscapes Ltd στο instagram.

Η εν λόγω εταιρεία έχει έδρα στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ασχολείται με κατασκευές εξωτερικών χώρων. Έχει στόχο της τη χρήση «πράσινων» τεχνολογιών και στο πλαίσιο αυτό παρήγγειλε τρία Tesla Semi!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΡΧΕΤΑΙ “ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ TESLA;

Στη δημοσίευση της παραγγελίας εμφανίζεται ο αριθμός παραγγελίας «EO000001230». Άρα αν αυτοί εμφανίζονται σειριακά, τότε μιλάμε για 1230 παραγγελίες ήδη, που μάλιστα μπορεί να αφορούν πολύ περισσότερα οχήματα αού η Elemental Landscapes έχει παραγγείλει 3!

Στο Print Screen της κράτησης είναι εμφανής και ο χρονικός ορίζοντας της έναρξης παραγωγής του Tesla Semi, που προσδιορίζεται στο 2019. Αυτό θα προσφέρεται έναντι $150,000 στη βασική έκδοση αυτονομίας 480 χιλιομέτρων. Όσο για την έκδοση με την αυξημένη αυτονομία που θα αγγίζει τα 800 χιλιόμετρα, θα ξεκινά από τα $180,000.

Όπως μπορείτε να δείτε η προκαταβολή είναι απαραίτητη και βάσει αυτής, ίσως ο Elon Musk να ξεπεράσει τους… οικονομικούς πονοκεφάλους που αντιμετωπίζει (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως καμία παραγγελία δεν έχει μπει -μέχρι σήμερα- απο Ελληνική επιχείρηση… (περίμενε κάποιος κάτι διαφορετικό;)

Log In or Create an account