Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Spider-Man μέσα στο Hyundai Ioniq 5 (video)


Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Spider-Man μέσα στο Hyundai Ioniq 5 (video)

ΝΕΑ

O Spider-Man μέσα στο Hyundai Ioniq 5 (video)

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας ταινίας Spider-Man: No Way Home, η Hyundai άδραξε την ευκαιρία και τοποθέτησε τον ήρωα-αράχνη στη θέση του συνοδηγού ενός Ioniq 5.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς της νέας ταινίας Marvel, στην οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις οθόνες του σινεμά στις 17 Δεκεμβρίου.

Η ταινία είναι η Spider-Man: No Way Home, ενώ το παρακάτω τρέιλερ δείχνει τον Peter Parker να θέλει να “καθαρίσει” το όνομά του, αλλά ο δρόμος προς την πόλη δεν είναι εύκολος μόνο με τον ιστό.

Έτσι, από το πουθενά παρουσιάστηκε το νέο Hyundai Ioniq 5 και ο παιδικός του φίλος προσφέρθηκε να τον “πετάξει” μέχρι την πόλη.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με τo Ioniq 5, υπάρχουν δύο μεγέθη μπαταριών (στις 58 και 72,6 kWh με αυτονομία έως 384 και 481 χιλιόμετρα και DC φόρτιση έως 180 και 220 kW, αντίστοιχα), πισωκίνητες (RWD) με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ή τετρακίνητες (AWD) με ένα επιπλέον δεύτερο μοτέρ στον μπροστινό άξονα. Στην περίπτωση των βασικών εκδόσεων 58 kWh (παντού υπάρχει 11άρης on-board φορτιστής) η έκδοση 2WD αποδίδει 170 άλογα και η AWD συνδυάζει 235 ίππους. Με την μεγαλύτερη μπαταρία 72,6 kWh η 2WD έχει 218 ίππους και η τετρακίνητη 306. Η τελευταία δεν είναι μόνο η ισχυρότερη, αλλά και η ταχύτερη αφού χρειάζεται μόλις 5,2 δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην οδηγική μας εμπειρία εδώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Hyundai Kona 1.6T 198 PS 2WD
Δοκιμή: Hyundai i20 N
H Hyundai σκιαγραφεί το προφίλ των αγοραστών του Ioniq 5

 

Advertisement