Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για την Jaguar I-Pace τον Μάρτιο (vid)

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για την Jaguar I-Pace τον Μάρτιο (vid)

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για την Jaguar I-Pace τον Μάρτιο (vid)

ΝΕΑ

Η Jaguar δημοσιοποίησε λεπτομέρειες για τη νέα I-Pace πριν το ντεμπούτο της την 1η Μαρτίου. Με στόχο να γίνει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας, η I-Pace στοχεύει να είναι το “τέλειο καθημερινό αυτοκίνητο σε κάθε είδους συνθήκες”. Δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για να αντιμετωπίσει τις ακραίες θερμοκρασίες, η I-Pace έχει εξοπλιστεί με ένα εξελιγμένο σύστημα προθέρμανσης, το οποίο βοηθά στο να διασφαλιστεί ότι το όχημα μπορεί να επιτύχει το μέγιστο εύρος σε αυτονομία και απόδοση. Η Jaguar λέει ότι οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τους προτιμώμενους χρόνους φόρτισης αλλά και τα χρονοδιαγράμματα προετοιμασίας είτε από το σύστημα Infotainment InControl είτε από μια εφαρμογή στο smartphone.

Jaguar-I-Pace-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, οι ιδιοκτήτες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς η Jaguar αποκάλυψε ότι το μοντέλο θα έχει ένα σύστημα ταχείας φόρτισης που μπορεί να προσφέρει το 80% σε 45 min ή και λιγότερο. Η Jaguar αρνήθηκε να ανακοινώσει πρόσθετες προδιαγραφές, ωστόσο, το πρωτότυπο της I-Pace είχε μια μπαταρία 90 kWh ενώ ο ηλεκτροκινητήρας του παρήγαγε 400 ίππους και 700 Nm ροπής. Αυτό επέτρεψε στο μοντέλο να επιταχύνει μέχρι τα πρώτα 100 km/h από στάση σε περίπου 4 sec και να ταξιδεύει για πάνω από 500 km με μία μόνο φόρτιση στον κύκλο NEDC.

Jaguar-I-Pace-back-tsiro-640

Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι η I-Pace θα προσφέρεται σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού με το entry-level να διαθέτει προβολείς LED, ηχοσύστημα Meridian και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Η σειρά I-Pace First Edition θα συνδυάζεται με τα πολυτελή χαρακτηριστικά καθώς θα υιοθετεί ακριβές επενδύσεις, θερμαινόμενα καθίσματα, πανοραμική γυάλινη οροφή και οθόνη προβολής – μεταξύ άλλων. Η τιμολόγηση θα ανακοινωθεί κατά την αποκάλυψη του μοντέλου και οι πελάτες της Βρετανίας θα μπορέσουν να υποβάλουν τις παραγγελίες τους αμέσως μετά.

Advertisement