Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα στοιχεία του Genesis GV70

Ελλάδα 0:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα στοιχεία του Genesis GV70

ΝΕΑ

Τα νέα στοιχεία του Genesis GV70

ΝΕΑ

H Genesis επανασχεδίασε το GV70, το πολυτελές SUV μοντέλο της, το οποίο έγινε ακόμα πιο ιδιότυπο αισθητικά αλλά και πιο εντυπωσιακό στο εσωτερικό του.

Advertisement
Advertisement

Αν και στην Ευρώπη δεν γνωρίζουμε πολλά για τα μοντέλα της Genesis, η πολυτελής μάρκα του Ομίλου Hyundai, έχει καλή εμπορική παρουσία στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ. Η εταιρεία παρουσίασε το GV70 το 2021 και το επανασχεδίασε εφέτος για να είναι πιο επίκαιρο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ότι το ανανεωμένο μοντέλο έχει διαφορετική διαμόρφωση στη γρίλια της μάσκας του (σημ.: με τη μορφή ρόμβων διπλής πλέξης), τα φώτα εμπρός και πίσω είναι διαμορφωμένα σε λεπτές διπλές εγκάρσιες γραμμές και είναι τεχνολογίας MLA και υπάρχει νέα επιφάνεια για την τοποθέτηση των πινακίδων κυκλοφορίας.

Στο πίσω μέρος τα εκεί φλας έχουν προεκταθεί και προς το πλάι του αμαξώματος, έχει τοποθετηθεί νέα αεροτομή και οι απολήξεις της εξάτμισης είναι αναδιαμορφωμένες. Επίσης, το μοντέλο θα διατίθεται και με νέας σχεδίασης τροχούς 19 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Οι ουσιαστικότερες αλλαγές που έχουν κάνει οι άνθρωποι της Genesis αφορούν στο εσωτερικό του οχήματος. Πλέον, στο ανανεωμένο GV70 διαθέτει μια μεγάλη ενιαία οθόνη 27 ιντσών, γεγονός που κατήργησε τη χωριστή ύπαρξη των οθονών στον πίνακα οργάνων και στο κέντρο του ταμπλό που ίσχυε ως τώρα.

Επιπλέον, ανασχεδιασμένο είναι και το τιμόνι, ενώ η χρωματική παλέτα του εσωτερικού φωτισμού έχει γίνει πιο πλούσια. Έτσι, η συνολική εικόνα να δείχνει πολυτελέστερη, συγκριτικά.

Προς το παρόν, η Genesis δεν έχει ανακοινώσει στοιχεία για αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το SUV μοντέλο της. Αυτό διατίθεται με το τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που αποδίδει 304 ίππους, με τον τετράλιτρο 2,2 λίτρων πετρελαιοκινητήρα των 210 ίππων και με τον V6 βενζινοκινητήρα των 3,5 λίτρων που αποδίδει 380 ίππους. Τέλος, το GV70 διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία αποδίδει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 435 ίππους.