Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

“Car Radio” Ακούστε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

Σάββατο 29/6 :

• Ο συντάκτης του Car Γιάννης Χαρπίδης, ταξίδεψε στο Μόναχο, στην παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου Vision M Next, στην ημερίδα τεχνολογίας NEXTGen της BMW και μας εξηγεί όλες τις καινούριες τεχνολογίες που θα εφαρμόσει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στο μέλλον.

• Επικοινωνούμε με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Σκευοφύλαξ, συζητάμε για την δοκιμή που πραγματοποίησε στις όχθες του ποταμού Ρήνος στη Γερμανία με το νέο Opel Zafira Life.

Advertisement

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ .. 

Advertisement

 

Κυριακή  30/6 :

• Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr Πάνο Σειτανίδη, μας δίνει τις εντυπώσεις του από την αποστολή που πραγματοποίησε στη Βέρνη για την Formula-E. Επίσης μας αποκαλύπτει τιμές, εκδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά, για το νέο Kia Xceed.

Advertisement

• Επικοινωνούμε με τον Συντάκτη του newsauto.gr Γιώργο Ανδρή, αυξήσεις σοκ, πάνω από 100% τα Τέλη Κυκλοφορίας, διαβάστε εδώ.

• Ο Αρχισυντάκτης του newsauto.gr Σπύρος Χώτος οδήγησε στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor  μας αποκαλύπτει  όλα τα hot σημεία του νέου pick up, τιμές και τεχνικά χαρακτηριστικά. Συζητάμε για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου μας αποκαλύπτει όλα τα νέα μοντέλα που  έρχονται στην αγορά και πολλά περισσότερα ..

Ακούστε την εκπομπή του Κυριακής εδώ .. 

Opel Zafira Life

 

BMW NextGen

 

Kia Xceed

 

Ford Ranger Raptor