Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Car Radio” Η πιο δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή των FM!

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Car Radio” Η πιο δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή των FM!

ΝΕΑ

“Car Radio” Η πιο δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή των FM!

ΝΕΑ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 18:00-19:00 το απόγευμα, ο Τάκης Τρακουσέλλης και οι συντακτικές ομάδες του Newsauto & του Car αναλύουν θέματα της αγοράς αυτοκινήτου και αποκαλύπτουν, στον Θέμα 104,6.

Advertisement
Advertisement

Tην παρουσίαση της εκπομπής έχει ο Τάκης Τρακουσέλλης, την αρχισυνταξία ο Κώστας Φούζας. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Βούλα Κοκορόγιαννη και στην ρύθμιση του ήχου ο Νίκος Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, την εκπομπή κάθε εβδομάδα ακούνε Live από τους 104,6 στα FM και από το protothema.gr δεκάδες χιλιάδες ακροατές!

Advertisement
Advertisement

 

Σάββατο 8/6 :

Μαζί μας στο studio ο Διευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού CAR, Ντίνος Παπαγιαννόπουλος. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα του αυτοκινήτου

Advertisement

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμπορικό Διευθυντή της Opel, Τάσο Αραμπατζή. Συζητάμε για την έλευση του νέου Corsa στην χώρα μας, εστιάζοντας στην ηλεκτρική του έκδοση.

 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Συντάκτη του newsauto.gr, Γιώργο Ανδρή: Τα πρόστιμα που έχουν επιβάλει-και μάλιστα-αναδρομικά οι Τελωνειακές Αρχές σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν εισαχθεί στο παρελθόν από επιτήδειους εμπόρους και μπορεί να έχουν πουληθεί αρκετές φορές έκτοτε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης “Αποκάλυψη newsauto.gr: Διαλυμένο Corsa πωλείται ξανά σε “άριστη κατάσταση” εδώ.

• Μαζί μας και ο Αρχισυντάκτης του newsauto.gr, Σπύρος Χώτος, για την επικαιρότητα του αυτοκινήτου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακούστε την εκπομπή του Σαββάτου εδώ .. 

Advertisement

 

Κυριακή 9/6 :

Μαζί μας ο Διευθυντής Σύνταξης του newsauto.gr ,Κώστας Φούζας, για όλη την επικαιρότητα γύρω από το αυτοκίνητο.

• Ο Εμπορικός Διευθυντής της Audi, Νικόλας Μπέρναρντ μιλά για την πρωτιά της φίρμας στην premium κατηγορία και μας εξηγεί τα βασικά στοιχεία του ηλεκτρικού E-tron.

• Με τον Πάνο Σεϊτανίδη αναλύουμε τον διαγωνισμό των Red Bull και NewsAuto. Σε στέλνουμε στο μαγικό κόσμο της Formula 1! Λάβε τώρα μέρος στο διαγωνισμό του newsauto.gr και κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Grand Prix Αυστρίας, 28-30 Ιουνίου στο Red Bull Ring!  Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

Ακούστε την εκπομπή της Κυριακής εδώ .. 

Σούπερ Διαγωνισμός – κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Grand Prix Αυστρίας

Το Car Ιουνίου θα βρίσκεται για λίγες ακόμα μέρες στα περίπτερα.
Προλάβετε πριν εξαντληθεί