Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η νέα συλλογή ρολογιών της Peugeot

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα συλλογή ρολογιών της Peugeot

Car Gadget

Η νέα συλλογή ρολογιών της Peugeot

Car Gadget

Η Peugeot λανσάρει μία νέα σειρά ρολογιών, τα οποία διαθέτουν καλαίσθητη σχεδίαση, αλλά και προσιτές τιμές.

Advertisement
Advertisement

Η γαλλική εταιρεία μας παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν αξεσουάρ, η οποία εκτός από είδη ενδύσεως, ταξιδιού αλλά και μικροαντικείμενα σπιτιού, περιλαμβάνει επίσης και μοντέρνας σχεδίασης ρολόγια, όπως οι τρεις νέες εκδόσεις που βασίζονται στο μοντέλο Armand.

Η πρώτη έκδοση ξεχωρίζει από την ατσάλινη πλάκα με σατέν φινίρισμα έχοντας διάμετρο 36 χλστ., ενώ δεν λείπουν οι γκρι δείκτες και το μεταλλικό μπρασελέ με σχεδιαστικό μοτίβο Milano. Παράλληλα, δεν λείπουν ο μηχανισμός quartz και η αδιαβροχοποίηση μέχρι και τα 50 μ. Το δεύτερο μοντέλο διαθέτει την ίδια πλάκα, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι με εφέ βουρτσισμένου μετάλλου, ενώ η διάμετρός της είναι στα 41 χλστ. Επίσης, αντίθετα με την πρώτη έκδοση, το λουράκι εδώ είναι μαύρο δερμάτινο. Τέλος, η τρίτη έκδοση του “Armand” διαθέτει κάσα 41 χιλιοστών, με διαφορετικό μοτίβο “Antic Silver”, δερμάτινο λουράκι καφέ χρώματος, ενώ στην πίσω πλευρά του ρολογιού κυριαρχεί το χαρακτηριστικό λιοντάρι, σύμβολο της γαλλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά τις τιμές τα δύο πρώτα κοστολογούνται στα 129 ευρώ, ενώ το τρίτο ξεκινά από τα 149 ευρώ. Για όποιον ενδιαφερόμενο, να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα ρολόγια μπορούν να αποκτηθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Peugeot (https://boutique.peugeot.com).

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ρεκόρ τροχονομικών παραβάσεων

Advertisement

SOS! Ανάρπαστα γίνονται τα παλαιά και ρυπογόνα αυτοκίνητα

Πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ για πινακίδες ΔΟΚ