Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία PSA-Changan με αφορμή νέο pick up

Ελλάδα 13:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία PSA-Changan με αφορμή νέο pick up

ΝΕΑ

Συνεργασία PSA-Changan με αφορμή νέο pick up

ΝΕΑ

Μετά την εξαγορά της Opel από τον γαλλικό όμιλο νωρίτερα αυτό το έτος, το γκρουπ PSA συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε παγκόσμιο επίπεδο, υπογράφοντας τώρα συμφωνία με την Changan Automobile.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι εταίροι συμφώνησαν να αναπτύξουν μια νέα πλατφόρμα οχημάτων, η οποία θα αφορά τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), τα οποία θα υλοποιηθούν στη μονάδα Ding Zhou Changan και θα αναπτύξουν ένα καινούριο pick up φορτηγό ενός τόνου και για τις δύο εταιρείες.

Παρόλο που απέχουμε αισθητά από το να φτάσουμε στη γραμμή συναρμολόγησης, το συγκεκριμένο όχημα θα πρέπει να ανταποκρίνεται στους “αυστηρότερους παγκόσμιους κανονισμούς και στις προσδοκίες του πελάτη με πολύ ισχυρό σχεδιασμό και ασυμβίβαστη ποιότητα και ανθεκτικότητα“, σύμφωνα πάντα με την PSA αλλά και την Changan.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η πρώτη κοινή εξέλιξη για μια νέα γενιά pick-up ενός τόνου είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο εταιρείες να χτυπήσουν τις αγορές στην Κίνα και στο εξωτερικό. Είναι ένα ισχυρό ορόσημο σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μεταξύ του Ομίλου PSA και της Changan“, πρόκειται δηλαδή για μια εταιρική συνεργασία και στρατηγική EVP της εταιρείας, Mingxue Yuan.

Ταυτόχρονα, η Patris Lucas της PSA, υπενθυμίζει ότι το προϊόν αυτό είναι «συμπληρωματικό με το pickup της Peugeot που ξεκίνησε πρόσφατα στην Αφρική», προσθέτοντας ότι «θα στηρίξει» την «επιστροφή σε αυτό το αναπτυσσόμενο τμήμα της αγοράς» και ότι είναι μέρος του σχεδίου τους “Push to Pass”.