Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μειώσεις τιμών από την Tesla

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μειώσεις τιμών από την Tesla

ΝΕΑ

Μειώσεις τιμών από την Tesla

ΝΕΑ

Η Tesla συνεχίζει να βελτιώνει την τιμολόγηση και τη διάρθρωση των προϊόντων της, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η εταιρεία έχει μειώσει συνειδητά τις τιμές σε μια σειρά από μοντέλα υψηλής απόδοσης που διαθέτει στη γκάμα της. Παραμένουν πάντως απλησίαστα για τους πολλούς…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στον τελευταίο γύρο αναθεωρήσεων, η τιμή του μοντέλου S 100D μειώθηκε κατά 3.500 δολάρια φτάνοντας συνολικά τα 95.200 δολάρια. Το μοντέλο X 100D δέχθηκε επίσης μια παρόμοια μείωση των τιμών κατά 3.500 δολάρια, καθώς ξεκινά τώρα από 97.200 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η TESLA ΕΛΛΑΔΑ;

Advertisement
Advertisement

Οι εκδόσεις των Model S και Model X λαμβάνουν επίσης μείωση των τιμών κατά 5.000 δολάρια. Παρότι έχουμε πλέον σημαντικές μειώσεις στις τιμές αγοράς τους, τα οχήματα εξακολουθούν να είναι εκτός του εύρους των περισσότερων καταναλωτών, καθώς οι τιμές ξεκινούν από αρκετά υψηλά επίπεδα.

Tesla-prices-tsiro-640

Advertisement

Στην περίπτωση του μοντέλου S 100D, οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιταχύνουν από 0-100 km/h σε 4,1 sec και να ταξιδέψουν περίπου για 539 km, με μία μόνο φόρτιση. Το μοντέλο S P100D μειώνει τον αντίστοιχο χρόνο επιτάχυνσης σε 2,5 sec, αλλά το εύρος αυτονομίας περιορίζεται στα 507 km.

Η τεχνολογία και οι κορυφαίες επιδόσεις όπως και να το κάνουμε κοστίζουν ακόμη ακριβά. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι εταιρίες στο μέλλον εάν θέλουν να ποντάρουν στα κέρδη και όχι σε άδειες εκθέσεις…

Advertisement