Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Mazda: Αποκαλύψεις για το νέο ηλεκτρικό της (teaser videos)

Ελλάδα 5:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda: Αποκαλύψεις για το νέο ηλεκτρικό της (teaser videos)

ΔΟΚΙΜΕΣ

Mazda: Αποκαλύψεις για το νέο ηλεκτρικό της (teaser videos)

ΔΟΚΙΜΕΣ

H Mazda θα αποκαλύψει επίσημα το πρώτο ηλεκτρικό της μοντέλο στο Σαλόνι του Τόκιο σε λίγες μέρες. Μέχρι τώρα μας κρατά σε εγρήγορση με δύο teaser video τα οποία μας δίνουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το νέο της μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Η Mazda μας έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστό ότι το Σαλόνι του Τόκιο θα φιλοξενήσει το ντεμπούτο του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου ευρεία παραγωγής στην ιστορία της εταιρίας. Μέχρι τότε οι Ιάπωνες μας κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον με μικρά teaser videos, με τα τελευταία δύο να μας δίνουν μερικά στοιχεία για το νέο τους μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Πρώτα από όλα φαίνεται πως το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, που κάνει την εμφάνισή του τμηματικά στο video, θα ανήκει στην κατηγορία crossover. Οι γραμμές του θα αποτελούν εξέλιξη της σχεδιαστής φιλοσοφίας Kodo της Mazda και θα χαρακτηρίζονται από απλότητα. Ωστόσο οι πόρτες θα έχουν ένα μοναδικό σχεδιαστικό concept όπως μας αναφέρουν, ενώ το μοντέλο θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Mazda.

Η ιαπωνική εταιρία φαίνεται παράλληλα πως έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην εικόνα αλλά και την αίσθηση που θα δίνει η καμπίνα του ηλεκτρικού της μοντέλου στους επιβαίνοντες. Όπως μας πληροφορεί στο πρώτο teaser video που δημοσίευσε, το οποίο και ακολουθεί, τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει έχουν επιλεχθεί με μεγάλη προσοχή αναφορικά με τις υφές αλλά και την ποιότητα που παρουσιάζουν και από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι άκρως φιλικά προς το περιβάλλον.

Advertisement

Επίσης, αν και δεν φαίνεται, οι Ιάπωνες αναφέρουν ότι η σχεδίαση της καμπίνας με τις coupe σχεδιαστικές επιρροές έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει απαράμιλλη αίσθηση ευρυχωρίας και αρμονίας, ενώ σχεδιαστικό highlight δεν αποκλείεται να αποτελέσει η κεντρική κονσόλα με σχεδίαση που θα δίνει την εντύπωση αιώρησης…

Advertisement