Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση Riviera Edition για το Renault Zoe

Ελλάδα 7:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Riviera Edition για το Renault Zoe

ΝΕΑ

Νέα έκδοση Riviera Edition για το Renault Zoe

ΝΕΑ

Η Renault προσθέτει μια νέα περιορισμένη έκδοση στη σειρά Zoe που ονομάζεται Riviera Edition, η οποία έρχεται πλήρως φορτωμένη με σχεδόν όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

 

Το νέο Zoe Riviera Edition της Renault, βασίζεται στο επίπεδο Inten trim, προσθέτοντας πράγματα όπως το σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 9,3 ιντσών, το Easy Park Assist αλλά και την κάμερα οπισθοπορίας. Εξωτερικά, το γαλλικό ηλεκτρικό όχημα διακρίνεται από τη νέα απόχρωση Night Blue και ένα σύνολο τροχών Seidon 16 ιντσών. Το εσωτερικό έχει επίσης λάβει ενημερώσεις, προσφέροντας επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών επενδύσεων. Ο πίνακας οργάνων υιοθετεί μέχρι και ξύλινη επένδυση.

Με την κυκλοφορία του νέου Zoe Riviera Edition, η Renault έχει επίσης αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Zoe με την προσθήκη του ενεργού συστήματος πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών. Το σύστημα παραμένει ενεργό μεταξύ των ταχυτήτων 7 έως 80 km/h και μπορεί να ανιχνεύσει κινούμενα οχήματα καθώς και πεζούς και ποδηλάτες μέσω κάμερας τοποθετημένης στο επάνω μέρος του αλεξήνεμου και ενός ραντάρ που βρίσκεται στο πλαίσιο της γρίλιας στην μάσκα. Το Zoe, ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά μοντέλα της Ευρώπης, τροφοδοτείται από κινητήρα 110 ή 135 ίππων και μπαταρία 52 kWh. Η αυτονομία ανέρχεται αισίως στα 395 km στον κύκλο δοκιμών WLTP.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση Zoe Riviera είναι πλέον μέρος της ευρύτερης σειράς ηλεκτρικών μοντέλων της Renault. Αυτό περιλαμβάνει τις νέες υβριδικές εκδόσεις E-Tech hybrid και plug-in των νέων Clio, Captur και Megane Estate. Η σειρά EV της Renault περιλαμβάνει επίσης το νέο Twingo Z.E, μια ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς αυτοκινήτου πόλης με κινητήρα 85 ίππων και μπαταρία 22 kWh στον κύκλο WLTP. Η συνολική αυτονομία φτάνει στα 180 km, ενώ η αντίστοιχη της πόλης προσεγγίζει τα 250 km.