Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το επόμενο Opel Tigra

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το επόμενο Opel Tigra

ΝΕΑ

Ιδού το επόμενο Opel Tigra

ΝΕΑ

To Tigra της Opel, ήταν ένα επιτυχημένο μικρό coupe με μεγάλη απήχηση σε νέους κυρίως αγοραστές, στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, από τότε πέρασε πολύς καιρός και η γερμανική φίρμα μπήκε σε περίοδο αγρανάπαυσης στη συγκεκριμένη κατηγορία. Κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές την τσιγκλάνε διαρκώς να επανέλθει…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το ψηφιακό σχέδιο του Kamil Podolak μας εμφανίζει ένα φουτουριστικό διθέσιο coupe, το οποίο φλερτάρει με τη νέα γενιά του Tigra, που θα φέρει κάποια στιγμή στη ζωή η Opel. Το αεροδυναμικό αμάξωμα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα πορείας LED, αλλά και ο εμπρός προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, παραπέμπουν απευθείας στο Opel GT Concept.

Opel-Tigra-front-tsiro-640Opel-Tigra-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό συνεχίζονται οι φουτουριστικές γραμμές με κυρίαρχο στοιχείο το τιμόνι του αύριο, με πολλαπλές λειτουργίες ενσωματωμένες επάνω του, ενώ ξεχωρίζουν επίσης το εξελιγμένο HUD, η κεντρική οθόνη όπως επίσης και οι κάμερες οι οποίες αντικαθιστούν τους συμβατικούς καθρέπτες.

Opel-Tigra-back-tsiro-640Opel-Tigra-body-tsiro-640

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ενδελεχή ενασχόληση της εταιρίας με τα SUV απανταχού διαστάσεων, σειρά θα πάρει η υλοποίηση ενός μικρού αθλητικού coupe με έμφαση στην προχωρημένη σχεδίαση, ειδικά τώρα που το κόστος δεν αποτελεί αγκάθι, μετά και την εξαγορά της Opel από το Group PSA.