Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To MG Cybester κοστίζει όσο μια Porsche 718 Boxster!

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To MG Cybester κοστίζει όσο μια Porsche 718 Boxster!

ΝΕΑ

To MG Cybester κοστίζει όσο μια Porsche 718 Boxster!

ΝΕΑ

Ανακοινώθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία, οι τιμές του αναμενόμενου ηλεκτρικού κάμπριο…

Advertisement
Advertisement

Το MG Cyberster, είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, απόλυτα εναρμονισμένη στις επιταγές της σύγχρονης αυτοκίνησης, αλλά και με ξεκάθαρες αναφορές στο ένδοξο παρελθόν της μάρκας.  

Σηματοδοτεί την επιστροφή του πρώτου διθέσιου κάμπριο από την -κινεζική πλέον- εταιρεία, εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Επιπλέον, ξεχωρίζει ως ένα από τα ελάχιστα αμιγώς ηλεκτρικά δίθυρα κάμπριο, είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα, διαθέσιμα στον πλανήτη.

Και επειδή πολύ κουβέντα γίνεται, για το πότε ακριβώς θα του δούμε και στους ελληνικούς δρόμους και ποιο θα είναι το κόστος του, σαφής απάντηση, δεν υπάρχει. Σίγουρα, όμως, διαμορφώνονται κάποιες ενδείξεις, μετά το το λανσάρισμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή ξεκινά από 54.995 λίρες (περίπου 54.130 ευρώ) για το Cyberster Trophy, μια έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς με 335 ίππους και 475 Nm ροπής.

Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δευτερόλεπτα και παρέχει αυτονομία έως και 508 χιλιόμετρα (WLTP) με μία μόνο φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε αυτή την τιμή, στη βρετανική αγορά, ο υποψήφιος αγοραστής, μπορεί να αγοράσει την αρχική έκδοση της Porsche 718 Boxster.

Στην κορυφή της γκάμας, υπάρχει το τετρακίνητο Cybester GT, με μικρότερη αυτονομία 476 χιλιομέτρων, αλλά και 502 ίππους και 725 Nm ροπής.

Advertisement

Η τιμή της κορυφαίας έκδοσης, ανέρχεται σε περίπου 70.000 ευρώ.