Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλη η Ελλάδα σε μια τζαμποσακούλα!

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλη η Ελλάδα σε μια τζαμποσακούλα!

ΝΕΑ

Όλη η Ελλάδα σε μια τζαμποσακούλα!

ΝΕΑ

Οι ιστορίες καθημερινής αθηναϊκής τρέλας δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν με την ποικιλία τους και να μας εκπλήσσουν με την έλλειψη της κοινής λογικής.

Advertisement
Advertisement

Το να μιλάς για οδική ασφάλεια και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Ελλάδα του 2024 μοιάζει ακόμα και τώρα μία χαμένη υπόθεση.

Με τον μέσο Έλληνα να αντιλαμβάνεται τον δρόμο και την κυκλοφορία ως περίπου προσωπική του υπόθεση , φαινόμενα όπως αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες μας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Ο αναβάτης του παπιού που κινείται ανάμεσα στα αυτοκίνητα στον Κηφισό, κρατάει στα χέρια του μία τεράστια και φορτωμένη σακούλα από κατάστημα παιχνιδιών.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε κρατά το τιμόνι με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθεί να συγκρατήσει την σακούλα και να ισορροπήσει πάνω στο δίτροχο.

Φυσικά κανένας λόγος για κράνος ούτε και για την στοιχειώδη τήρηση του κανόνα οδικής κυκλοφορίας περί απαγόρευσης της διήθησης των δικύκλων ανάμεσα στις λωρίδες.

Advertisement

Μάλιστα όπως βλέπουμε, όχι μόνο δεν τηρεί κανέναν κανόνα, αλλά κάνει σφήνες και αλλάζει λωρίδες. Τουλάχιστον θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι έχει πινακίδες!

Και όλα αυτά στον Κηφισό, που αν και σε αυτό το σημείο είναι μποτιλιαρισμένος, λίγο πιο πάνω τα αυτοκίνητα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Advertisement

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, είναι εντυπωσιακό ότι πέρα από την απουσία στοιχειώδους λογικής απουσιάζει και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης.

Μία στραβοτιμονιά ή ένα φρενάρισμα από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα θα οδηγήσει με σιγουριά τον αναβάτη στην άσφαλτο και στον νοσοκομείο. Εκτός αν όντως η τζαμποσακούλα έχει μαγικές ιδιότητες και τον σώσει από τα χειρότερα. Και μη χειρότερα.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εικόνες σοκ απο την μετωπική στην Αττική Οδό
Πήγαινε με 251 χιλιόμετρα – Δείτε το ραντάρ της Τροχαίας
Κάντο όπως η Τροχαία Αττικής Οδού