Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάντο όπως η Τροχαία Αττικής Οδού

Ελλάδα 2:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάντο όπως η Τροχαία Αττικής Οδού

ΝΕΑ

Κάντο όπως η Τροχαία Αττικής Οδού

ΝΕΑ

Με υποδειγματικούς χειρισμούς οι άντρες της Τροχαίας Αττικής Οδού χειρίστηκαν ένα τροχαίο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο…

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται σε αυτό βυτιοφόρα οχήματα, τα οποία δεν ξέρεις τι μεταφέρουν…

Δυστυχώς και στην Ελλάδα έχουμε θρηνήσει σε αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα, όπως στα Καμένα Βούρλα το 1999 με την έκρηξη του φλεγόμενου βυτιοφόρου που στοίχησε τη ζωή 5 ανθρώπων.

Στο σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Τρίτης, ενεπλάκησαν ένα βυτιοφόρο καυσίμων, ένα βυτιοφόρο που μετέφερε αλεύρι και ένα ΙΧ. Αρχικά το τροχαίο έδειχνε ιδιαίτερα σοβαρό, αφού δεν γνώριζαν οι αρχές τι μετέφεραν τα δύο φορτηγά.

Advertisement
Advertisement

Η κινητοποίηση των ανδρών της Τροχαίας Αττικής Οδού ήταν άμεση και αποτελεσματική. Όπως και της Πυροσβεστικής και του προσωπικού της αυτοκινητοδρόμου.
Έγινε άμεση διακοπή της κυκλοφορίας και εκτροπή όλων των οχημάτων που κινούταν στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα στην έξοδο Μαραθώνος προκειμένου να μην εγκλωβιστούν μέσα στον αυτοκινητόδρομο. Θυμάστε τι είχε γίνει πριν λίγο καιρό στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου που έμειναν οι οδηγοί έμειναν 7 ώρες εγκλωβισμένοι.
Μόνο τα οχήματα που ήταν ήταν ακριβώς πίσω από τα εμπλεκόμενα στο ατύχημα οχήματα ακινητοποιήθηκαν για λίγη ώρα, μέχρι να διαπιστωθεί από τους άντρες της Πυροσβεστικής ότι δεν υπήρχε κίνδυνος, οπότε προωθήθηκαν από στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Βρεθήκαμε λοιπόν δίπλα σε ένα συμβάν διαπιστώνοντας μια υποδειγματική διαχείριση από ένα σοβαρό ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο μέσα στο αστικό ιστό. Σημειώστε πως στην Αττική Οδό με 300.000 διελεύσεις την ημέρα, όλο το 2023 έγινε ένα δυστύχημα με έναν νεκρό, ενώ κόπηκαν πάνω από 20.000 κλήσεις.

ΑΚΟΜΑ:
Η έξυπνη παγίδα της Τροχαίας για τους παραβάτες της ΛΕΑ
Κατασχέσεις αυτοκινήτων και συλλήψεις οδηγών

Advertisement