Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes GLE του 2019

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes GLE του 2019

ΝΕΑ

H Mercedes GLE του 2019

ΝΕΑ

Με την εντυπωσιακή GLE από το 2019 η Mercedes θα περάσει στην αντεπίθεση στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το αυτοκίνητο εντυπωσιάζουν.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η σειρά των μοντέλων «G» της Mercedes, αναμένεται να έχει ένα τελείως διαφορετικό προφίλ αναφορικά με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα από τα πολυτελή SUV της εταιρείας. Η GLE που αντικαθιστά την ML-Class δεν απέχει πολύ από την επίσημη παρουσίασή της, όταν και θα αποκαλυφθεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό μοντέλο με κορυφαία τεχνολογία και εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Advertisement
Advertisement

Merc GLE 2019 boi-530

Η εμφάνισή της είναι ένα εξαιρετικό κράμα δυναμισμού και κομψότητας. Με στόχο να έχουν οι AMG εκδόσεις το δικό τους αισθητικό αποτύπωμα, η σχεδίαση της GLE αφήνει κάποια περιθώρια –επιπλέον- δυναμισμού για τις εκδόσεις που θα έχουν την κορυφαία εικόνα στον τομέα των επιδόσεων. Στην καμπίνα τα κορυφαία σε ποιότητα υλικά, θα υποστηρίζονται ιδανικά από το τεχνολογικό περιβάλλον του MBUX που θα κάνει την συνδεσιμότητα εξαιρετική εμπειρία για τους επιβάτες. Όλα τα στοιχεία εξοπλισμού που βοηθούν τον οδηγό να κάνει τις διαδρομές απόλυτα ασφαλείς, θα είναι εκεί ενώ αναμένεται να δούμε και το Remote Parking ως εφαρμογή κινητού για το μοντέλο. Με το τελευταίο, ο οδηγός θα μπορεί να κάνει τους ελιγμούς στάθμευσης, χωρίς να μπει στο αυτοκίνητο. Όλοι οι βενζινοκινητήρες του μοντέλου θα είναι turbo και με υψηλή απόδοση, ενώ στη γκάμα θα υπάρχει και plug in υβριδική έκδοση.

Merc GLE 2019 boi-640