Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απoκάλυψη: Που θα βρίσκονται οι πρώτες εκθέσεις της BYD στην Ελλάδα

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απoκάλυψη: Που θα βρίσκονται οι πρώτες εκθέσεις της BYD στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Απoκάλυψη: Που θα βρίσκονται οι πρώτες εκθέσεις της BYD στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πολύ σύντομα ο καθείς θα μπορεί να αγοράσει ένα BYD και στη χώρα μας. Μάθετε σε ποία σημεία θα πωλούνται.

Advertisement
Advertisement

Μόλις πριν από μερικές ώρες ο Όμιλος Σφακιανάκη επιβεβαίωσε τις αποκλειστικές πληροφορίες του newsauto για τη διανομή και πώληση αυτοκινήτων BYD στην Ελλάδα.

Η BYD, με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνολογική της πρωτοπορία, έχει κερδίσει επιφανείς θέσεις στην ανάπτυξη ισχυρών μπαταριών ισχύος και στις πρωτοποριακές περιβαλλοντικά φιλικές τεχνολογίες.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η BYD έχει υποσχεθεί και πραγματοποιήσει τη διάθεση πάνω από 6,5 εκατομμυρίων Οχημάτων Νέας Ενέργειας έως τον Φεβρουάριο του 2024, ενισχύοντας τη φήμη της ως πρωτοπόρου στον χώρο.

Advertisement
Advertisement

Με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και πάνω από 400 πόλεις, έχει συμβάλει στην εξοικονόμηση εκπομπών CO2 ισοδύναμων με 50 εκατομμύρια τόνους μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2024.

Με αυτήν τη συνεργασία, ο Όμιλος Σφακιανάκη αναλαμβάνει τον ρόλο του Επίσημου Διανομέα της BYD στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στον μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς προς την ηλεκτροκίνηση μέσω σημαντικών επενδύσεων σε δίκτυα διανομής και υποδομές.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης των ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση σε προηγμένα μοντέλα της BYD μέσω δικτύου φυσικών σημείων πώλησης και υπηρεσιών μετά την πώληση, είτε αυτές είναι φυσικές είτε διαδικτυακές.

Advertisement

Αρχικά τα πρώτα σημεία πώλησης θα είναι δύο και θα βρίσκονται:

  • Στη Λεωφόρο Κηφισίας & Αμαρυσίας Αρτέμιδος, το πρώην σημείο πώλησης Opel & DS Automobiles.
  • Στη Λεωφόρο Αθηνών 173 εκεί όπου τώρα υπάρχει το σημείο «SKODA ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – Επίσημος Έμπορος & Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο».

Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στο Μαρούσι, ένα από τα πιο κομβικά σημεία της Αττικής. Το κατάστημα, που έχει φιλοξενήσει και άλλες κορυφαίες μάρκες στο παρελθόν, θα φέρει τα χαρακτηριστικά λογότυπα της BYD.

Advertisement

Το δεύτερο βρίσκεται στο Αιγάλεω, στη Λεωφόρο Αθηνών 173. Η περιοχή αυτή αναδεικνύεται ως ιδανική για να εξυπηρετεί πελάτες από το κέντρο έως τα νότια Προάστια. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Και τα δύο σημεία πώλησης θα τεθούν σε λειτουργία μέσα στο Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη: Ποιος φέρνει τα αυτοκίνητα της μεγάλης BYD στην Ελλάδα;
Όλα τα αυτοκίνητα της BYD που έρχονται στην Ελλάδα και πόσο κοστίζουν
Επίσημο: Αυτό είναι το BYD Seal U

Advertisement