Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Hamilton βλέπει τίτλο!

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Hamilton βλέπει τίτλο!

FORMULA 1

O Hamilton βλέπει τίτλο!

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε με την ψυχή του την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Mercedes και τέταρτη στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ σε επτά εκκινήσεις. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 μετά τη νίκη του στην Ουγγαρία απέχει 48 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας ενώ απομένουν άλλοι 225 να μοιραστούν σε 9 αγώνες. TOY T. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο 28χρονος Βρετανός διανύει ήδη τις πρώτες μέρες της καλοκαιρινής του ανάπαυλας με ανεβασμένη ψυχολογία: «Όταν υπέγραψα σ’ αυτή την ομάδα δεν περίμενα ότι θα κερδίσω φέτος. Στον πιο ζεστό αγώνα της χρονιάς αποδώσαμε άριστα. Διατηρώ ελπίδες ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί στους επόμενους εννιά αγώνες, αρχής γενομένης από το Σπα όπου λογικά η θερμοκρασία θα είναι πιο χαμηλή, πράγμα που μας ευνοεί. Για την ομάδα και την ψυχολογία της είναι ότι καλύτερο να πάμε στο καλοκαιρινό διάλλειμα με μια νίκη. Αυτό μας δίνει μεγάλη ώθηση για να βελτιωθούμε και άλλο στους επόμενους αγώνες. Συνήθως δεν κάνω πολύ προπόνηση αυτό το διάστημα. Φέτος θα προπονηθώ σκληρά ελπίζοντας να επιστρέψω πιο δυνατός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 25 Αυγούστου στο Βέλγιο. Στη βαθμολογία προηγείται ο Φέτελ με 172 βαθμούς και ακολουθούν ο Ράικονεν με 134 και ο Αλόνσο με 133. Ο Χάμιλτον έχει 124 βαθμούς.

 

Advertisement
Advertisement