Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Καναδά

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του GP Καναδά

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Καναδά

FORMULA 1

Δείτε το ανατρεπτικό Video Review για τον όχι και τόσο ανατρεπτικό  έβδομο αγώνα της σεζόν, με όλη τη δράση από το Grand Prix στο Montreal, το σπαρταριστό παρασκήνιο αλλά και όλα όσα τρέχουν ανά τον κόσμο!

Advertisement
Advertisement

Κόντρα στον γνώριμο επεισοδιακό χαρακτήρα του, το φετινό Grand Prix Καναδά δεν αποτέλεσε θρίλερ. Ωστόσο, παρότι δεν ήταν μία εκρηκτική μάχη, είχε αθέατες πλευρές για λεπτομερή ανάλυση αλλά και χιουμοριστική προσέγγιση.

Ο «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) σχολιάζει όσα έγιναν στο Montreal στο πλαίσιο του F1 Vlog που παρουσιάζει για τρίτη σεζόν όλες τις αθέατες πλευρές της κορωνίδας του μηχανοκινήτου αθλητισμού.

Δείτε λοιπόν πως ο Sebastian Vettel έφτασε στη νίκη, πως ο Max Verstappen (ή ο σωσίας του;) ανέβηκε στο βάθρο, πως ο Daniel Ricciardo βρέθηκε μπροστά από τον Lewis Hamilton, το χάος με την καρό σημαία αλλά και την ατέρμονη σιωπή του Fernando Alonso.

Advertisement
Advertisement

Και μαζί, ανάλυση του ανεξάρτητου αγωνοδίκη Χάρη Τρακάρη για το χάος του πρώτου γύρου αλλά και οι έντονοι προβληματισμοί του για το εργασιακό του μέλλον.

Τέλος, όσα τρέχουν στον κόσμο, backstage από τα γυρίσματα αλλά και το όνομα του τυχερού νικητή του μεγάλου διαγωνισμού του F1 Vlog που στέλνει έναν τυχερό στη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix του Paul Ricard!