Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 17:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(33) "best-suv-choice-season2020-design"

Peugeot 2008

To Peugeot 2008 αποτελετη σύγχρονη μετουσίωση μιας ενστικτώδους και ευέλικτης οδηγικής εμπειρίας. Πρόκειται για ένα αυθεντικό SUV σε ότι αφορά τις διαστάσεις που ξεχωρίζει χάρη στο ιδιαίτερα δυναμικό του στυλ.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Honda CR-V Hybrid

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του μοντέλου, το Honda CR-V βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς. Αυτή η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς compact SUV, είναι η πρώτη υβριδική στην Ευρώπη, έχει βελτιωμένη άνεση, πρακτικότητα και συνδεσιμότητα ενώ είναι πιο ευρύχωρο και ευέλικτο από ποτέ. Επιπλέον μπορεί να κινηθεί 82% αμιγώς ηλεκτρικά (σε αστικό περιβάλλον).

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Suzuki S-Cross Hybrid

Ευρύχωρο και αυθεντικό SUV, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό. Ο συνδυασμός τετρακίνησης και υβριδικής τεχνολογίας το καθιστούν εξαιρετική επιλογή τόσο για τις καθημερινές σας δουλειές, όσο και για εξορμήσεις εκτός αστικού φόντου.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

Toyota C-HR Hybrid

Το Toyota C-HR προσφέρει στυλ και ουσία. Συνδυάζει ελκυστική και δυναμική εμφάνιση, με ποιότητα την ποιότητα του πολυτελούς εσωτερικού και πρωταγωνιστεί με το νέο υβριδικό κινητήρα τέταρτης γενιάς, Hybrid Dynamic Force. Είναι το SUV για κίνηση εντός και εκτός πόλης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Suzuki Vitara Hybrid

Το Vitara καθιέρωσε την κατηγορία των SUV ως πρωτοπόρος της τετρακίνησης. Η Suzuki χωρίς να χάνει την ταυτότητά της και τη μακρά και επιτυχημένη παράδοση στα καθαρόαιμα SUV, εξελίσσεται συνέχεια και αναπτύσσει την υβριδική τεχνολογία Suzuki απαντώντας στο ζητούμενο της εποχής για δυνατές επιδόσεις, οικονομία, περιβαλλοντική ευαισθησία. Και όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει την απόλαυση της οδήγησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Range Rover Velar PHEV

Το plug-in υβριδικό Velar φέρει ισχύ που ξεπερνά τα 400 άλογα και ενσωματώνει προηγμένα συστήματα που του επιτρέπουν να κινείται με ευκολία στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Ford Explorer Plug-In Hybrid

Με σημεία αναφοράς την επιβλητική σχεδίαση, τους άφθονους χώρους για επτά επιβάτες, το premium εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες και την πανίσχυρη plug-in υβριδική μονάδα κίνησης με θηριώδη ισχύ και ροπή, το νέο Ford Explorer Plug-in Hybrid έρχεται  να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SUV μοντέλων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Mercedes-Benz GLA 250 e

Η Mercedes-Benz GLA το premium SUV που συνδυάζει κύρος, επιδόσεις, ασφάλεια, πολυτέλεια και τεχνολογία, είναι πλέον διαθέσιμη και σε Plug-in Hybrid έκδοση!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9