ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Range Rover Velar PHEV

Range Rover Velar PHEV

Το plug-in υβριδικό Velar φέρει ισχύ που ξεπερνά τα 400 άλογα και ενσωματώνει προηγμένα συστήματα που του επιτρέπουν να κινείται με ευκολία στα πιο κακοτράχαλα εδάφη.

Δυναμική και κομψή σχεδίαση από κάθε πλευρά

To Range Rover Velar αποπνέει μία ελκυστική σιλουέτα με χαρακτηριστικό δυναμικό εμπρός τμήμα, ρέουσα μεσαία γραμμή και ένα στιβαρό και ελαφρώς κωνικό πίσω άκρο.

Το PHEV προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV)

Plug-in Hybrid σύνολο

Το εξηλέκτρισμένο μοντέλο τροφοδοτείται από έναν turbo κινητήρα Ingenium 2.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 300 ps, καθώς και από έναν ηλεκτροκινητήρα των 143 ps, με τη συνδυαστική ισχύ να ξεπερνά τους 400 ίππους (404 ps) και να φτάνει τα 640 Nm ροπής.

Κορυφαία τετρακίνηση

Torque-on-demand All Wheel Drive (AWD) σημαίνει τετρακίνηση ανάλογα με τις απαιτήσεις ροπής για εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο και ικανότητες εκτός δρόμου. Για βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες, το σύστημα κίνησης του Range Rover Velar βασίζεται σε μία σειρά έξυπνων τεχνολογιών.

Με εμπειρία άνω των 70 ετών

Βελτιστοποιήστε την απόδοση του κινητήρα, του κιβωτίου, του κεντρικού διαφορικού και των συστημάτων πλαισίου σύμφωνα με τις εδαφικές απαιτήσεις, επιλέγοντας ένα από τα έξι προγράμματα οδήγησης. Το Terrain Response 2 βασίζεται σε μία εμπειρία άνω των 70 ετών, με το όχημα να επιλέγει αυτόματα το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα off-road οδήγησης.

Επιδόσεις... ενός supercar

Το Velar P400e επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 5,4 sec, με την τελική ταχύτητα να αποτυπώνεται στα 240 χλμ./ώρα. Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο έχει ρυθμιστεί από τους μηχανικούς της Land Rover ώστε να συνδυάζει ομαλές αλλαγές σχέσεων με ταχύτατη απόκριση. Χάρη στην πυκνή κλιμάκωση των οκτώ σχέσεων του κιβωτίου, οι αλλαγές ελάχιστα γίνονται αντιληπτές.

Απόλυτος έλεγχος σε όλα τα τερέν

Το προηγμένο σύστημα All Terrain Progress Control σας επιτρέπει να ορίζετε μία σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές συνθήκες όπως λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, πάγος, χιόνι και χωματόδρομοι, έτσι ώστε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στον έλεγχο του τιμονιού.

Η περήφανη Range Rover καταγωγή του είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες που το καθιστούν σε ιδανικό σύντροφο τόσο εντός του αστικού περιβάλλοντος όσο και στην εξοχή.

Άπλετος χώρος και πολυτέλεια

Με την τυπική διαμόρφωση πέντε καθισμάτων, ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από τα 834 λίτρα. Ωστόσο στην περίπτωση που αναδιπλωθεί η πίσω σειρά καθισμάτων, η τιμή εκτοξεύεται στα 1.705 λίτρα.

Φορτίζει και στο σπίτι

Το Range Rover Velar PHEV μπορεί να φορτιστεί είτε δημόσια είτε στο σπίτι. Στην τελευταία περίπτωση, η εταιρεία παρέχει στον ιδιοκτήτη το απαραίτητο καλώδιο φόρτισης οικιακού φορτίου, ωστόσο για πιο γρήγορους χρόνους φόρτισης συνιστάται wallbox.

Land Rover Range Rover Velar PHEV

Ισχύς (PS)

400

Ηλεκτρική αυτονομία (km)

53

Ροπή (Nm)

640

Επιτάχυνση 0-100 (sec)

5,1

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

49

Χώρος αποσκευών (lt)

834

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video