ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Toyota C-HR Hybrid

Toyota C-HR Hybrid

Το Toyota C-HR προσφέρει στυλ και ουσία. Συνδυάζει ελκυστική και δυναμική εμφάνιση, με ποιότητα την ποιότητα του πολυτελούς εσωτερικού και πρωταγωνιστεί με το νέο υβριδικό κινητήρα τέταρτης γενιάς, Hybrid Dynamic Force. Είναι το SUV για κίνηση εντός και εκτός πόλης.

Ανανεωμένη και δυναμική εμφάνιση

Σε ένα κόσμο γεμάτο με κοινότυπα και συμβατικά σχήματα, ξεχωρίστε με το νέο Toyota C-HR. Ένα σύγχρονο coupé SUV με δυναμική σχεδίαση και συμπαγείς διαστάσεις, που εντυπωσιάζει με την οικονομία που προσφέρει το προηγμένο και πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης του.

SUV Attitude: Ξεχωρίστε σε κάθε διαδρομή

Ποιότητα και τεχνολογία

Στο εσωτερικό του νέου C-HR κυριαρχούν επενδύσεις με μαλακά υλικά, άνετα και ποιοτικά sport καθίσματα και δυναμική σχεδίαση. Το προαιρετικό ηχοσύστημα JBL, σας προσφέρει την ηχητική καθαρότητα και αίσθηση μιας «live» μουσικής ενώ το σύστημα Toyota Touch φροντίζει για την δική σας συνδεσιμότητα, αλλά και των επιβατών σας.

Ασφάλεια Toyota

Το πακέτο «Toyota Safety Sense» διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας από αυτόματο φρενάρισμα μέχρι ενεργό Cruise Control, διατήρηση λωρίδας κυκλοφορίας, αναγνώριση πινακίδων, αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, αυτόματη ενεργοποίηση της μεγάλης σκάλας φώτων, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα και πολλά άλλα.

Με υπέρ-πλήρη εξοπλισμό

Το C-HR σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε κι ακόμα περισσότερα! Με προβολείς LED στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, διζωνικό κλιματισμό, δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, έγχρωμη οθόνη αφής 8” και το πιο ολοκληρωμένο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense.

Το νέο Toyota C-HR πατάει στη μοναδική πλατφόρμα TNGA, που συνδυάζει κορυφαία άνεση με δυναμική οδήγηση. Με κορυφαία ακαμψία, σπορ θέση οδήγησης, χαμηλό κέντρο βάρους και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Αξεσουάρ C-HR

Όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σας, η Toyota σας προσφέρει μία πλούσια γκάμα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας. Από διακοσμητικά για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αμαξώματος, συστήματα πολυμέσων μέχρι εξοπλισμό άνεσης προστασίας, που θα κάνουν τις διαδρομές σας άνετες και ασφαλείς.

Υβριδική τεχνολογία

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην υβριδική τεχνολογία, η Toyota προσφέρει πλέον τη νέα γενιά υβριδικών επιδόσεων. Ο νέος υβριδικός κινητήρας Hybrid Dynamic Force συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση. Ο συνδυασμός αυτός είναι εφικτός χάρη στον εξελιγμένο βενζινοκινητήρα και τον πολύ δυνατό ηλεκτροκινητήρα που μπορεί να κινήσει το CHR αποκλειστικά ηλεκτρικά με μηδενικούς ρύπους και κατανάλωση ως και 80% της διαδρομής.

Toyota C-HR Hybrid

Ισχύς (PS)

184

Επιτάχυνση (sec)

8.2

Εκπομπές CO2 (gr/km)

92

Κατανάλωση (lt/100km)

4.0

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video