ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Honda CR-V Hybrid AWD

Honda CR-V Hybrid

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του μοντέλου, το Honda CR-V βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς. Αυτή η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς compact SUV, είναι η πρώτη υβριδική στην Ευρώπη, έχει βελτιωμένη άνεση, πρακτικότητα και συνδεσιμότητα ενώ είναι πιο ευρύχωρο και ευέλικτο από ποτέ. Επιπλέον μπορεί να κινηθεί 82% αμιγώς ηλεκτρικά (σε αστικό περιβάλλον).

Ανανέωση σε σχήμα και τεχνολογία

Το CR-V διαθέτει φρέσκια κα προηγμένη εξωτερική σχεδίαση, με φαρδύτερους, πιο μυώδεις θόλους τροχών, πιο έντονες καμπύλες στο καπό και στα πίσω πλαϊνά πάνελ, καθώς και το νέο, εξελιγμένο “πρόσωπο” της οικογένειας Honda με ένα χαρακτηριστικό γραφικό στους προβολείς.

Εξέλιξη και αναβάθμιση

Premium Εσωτερικό

Το νέο μοντέλο ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της ποιότητας του εσωτερικού, της εξέλιξης και της ευρυχωρίας και προσφέρει βελτιωμένη οδηγική ποιότητα καλύτερη άνεση, πρακτικότητα και συνδεσιμότητα.

Πρωτιά στην Ευρώπη

Το CR-V Hybrid χρησιμοποιεί την τεχνολογία Multi Mode Drive technology (i-MMD) συνδυάζοντας 2 ηλεκτροκινητήρες, βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, μπαταρία ιόντων λιθίου και κιβώτιο μιας σχέσης. Διατίθεται σε εκδόσεις FWD και AWD.

Το νέο πρόσωπο...

Μπροστά, αποτυπώνεται το νέο, τολμηρό πρόσωπο της Honda, με το  χαρακτηριστικό σχήμα των προβολέων, LED. Επιπλέον η  αεροδυναμική, έχει την πρώτη εφαρμογή σε CR-V του συστήματος Active Shutter Grille της Honda

...και σχήμα

Ανάγλυφα πίσω φώτα LED αγκαλιάζουν το πίσω τμήμα, δημιουργώντας το  σχήμα”L” σε κάθε πλευρά που περιέχει το κρύσταλλο του πίσω παρμπρίζ.

Έλεγχοι υβριδικού συστήματος

Ο επιλογέας μετάδοσης του CR-V Hybrid βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Οι λειτουργίες Drive, Park και Neutral ενεργοποιούνται με διακόπτη, όπως και το ‘Sport’ mode. .

Το σύστημα Honda Hybrid Performance χρησιμοποιεί τεχνολογία Intelligent Multi-Mode για ομαλές αλλαγές μεταξύ των μονάδων παραγωγής ισχύος. Το Υβριδικό CR-V είναι πολύ οικονομικό για την κατηγορία του με την μέση κατανάλωση στα 7,3 lt/100 km (WLTP)

Κινητήρια δύναμη

Το CR-V Hybrid εφοδιάζεται με ένα δίλιτρο βενζινοκινητήρα i-VTEC κύκλου Atkinson, 145 και έναν ηλεκτροκινητήρα 184 ίππων. Ο συνδυασμός ηλεκτροκινητήρα βενζινοκινητήρα επιταχύνει το CR-V Hybrid από στάση στα 100 km/h σε 8,8 δεύτερα σε FWD εκδοχή, και σε 9,2 δευτερόλεπτα στο μοντέλο AWD. Η τελική ταχύτητα του υβριδικού είναι 180 χλμ.

Πλήρης ενσωμάτωση smartphone

Το λογισμικό δεύτερης γενιάς του Honda Connect στο νέο CR-V προσφέρει αναβαθμισμένη, διαισθητική λειτουργία και πλήρη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Honda CR-V 2.0-litre i-VTEC i-MMD Hybrid AWD

Ισχύς (PS)

145

ηλεκτροκινητήρας 184

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

9,2

Εκπομπές CO2 (gr/km)

126

Ροπή (Νm)

175

Χώρος αποσκευών (lt)

497

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video