ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Suzuki S-Cross Hybrid

Suzuki S-Cross Hybrid

Ευρύχωρο και αυθεντικό SUV, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό. Ο συνδυασμός τετρακίνησης και υβριδικής τεχνολογίας το καθιστούν εξαιρετική επιλογή τόσο για τις καθημερινές σας δουλειές, όσο και για εξορμήσεις εκτός αστικού φόντου.

Δυναμική SUV εμφάνιση

Η μάσκα νέας σχεδίασης που διαθέτει το νέο μοντέλο ενισχύει την δυναμική εικόνα του μοντέλου. Ο ξεκάθαρα SUV σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη νέα εντυπωσιακή μάσκα είναι το χαρακτηριστικό σημείο μιας συνολικά ρωμαλέας εμφάνισης.

Τετρακίνηση ALLGRIP για τα... δύσκολα και υβριδική τεχνολογία Suzuki για την... καθημερινότητα

Ήπιο υβριδικό σύστημα 48V

Το σύστημα 48V αποτελείται από μια ηλεκτρογεννήτρια (ISG – Integrated Starter Generator), μια μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και ένα μετατροπέα τάσης. Η ενέργεια χρησιμοποιείται για την υποβοήθηση του κινητήρα, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου και να βελτιωθεί η οδηγική απόδοση.

Σύστημα ALLGRIP

Η Suzuki εξέλιξε το σύστημα τετρακίνησης σε νέο επίπεδο: Tο ALLGRIP με τέσσερεις κατ’ επιλογή λειτουργίες (Auto, Sport, Snow, Lock) προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση, ασφάλεια και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου

Αίσθηση άνεσης και ελεύθερίας

Το ανανεωμένο εσωτερικό του S-CROSS προσφέρει μια μοναδική αίσθηση άνεσης και ελευθερίας η οποία ενισχύεται από την εργονομία σχεδίασης του μοντέλου και προσφέρει τον απόλυτο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Νέος κινητήρας 1.4 BOOSTERJET

Ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.4 BOOSTERJET προσφέρει, οδηγική ευχαρίστηση και χαμηλή κατανάλωση. Το turbo δίνει ροπή στον κινητήρα στις χαμηλές στροφές, ενώ το σύστημα άμεσου ψεκασμού και η χρήση μεταβλητού χρονισμού της βαλβίδας εισαγωγής (VVT) μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας

Το Suzuki SX4 S-CROSS εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Στον στάνταρ εξοπλισμός βρίσκεται το RBS (Radar Brake Support), το οποίο με τη χρήση ενός χιλιοστομετρικού ραντάρ, συμβάλλει στην αποφυγή συγκρούσεων σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο κινείται με χαμηλές ταχύτητες και στον περιορισμό των ζημιών σε περίπτωση πρόσκρουσης μέσω προηγμένων λειτουργιών ασφάλειας. Ακόμα, το Adaptive Cruise Control συνδυάζει το Cruise Control με τον αισθητήρα ραντάρ του συστήματος RBS. Ένα χιλιοστομετρικό ραντάρ μετρά την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση μεγάλης, μέσης ή μικρής απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, κατ΄ επιλογή του οδηγού. Έτσι αναλόγως της απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, το σύστημα κρίνει αν χρειάζεται διατήρηση της -από τον οδηγό- δοθείσας ταχύτητας, ή αν απαιτείται επιτάχυνση ή επιβράδυνση του αυτοκίνητου.

Ο ξεκάθαρος SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, ενώ η ευελιξία του κερδίζει τις εντυπώσεις

Ηχοσύστημα με οθόνη αφής και πολλαπλές λειτουργίες

Η πολυλειτουργική οθόνη αφής 7 ιντσών λειτουργεί ως κέντρο χειρισμού μιας σειράς εξελιγμένων λειτουργιών multimedia και επιτρέπει την εύκολη και ταχύτατη χρήση των συστημάτων ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, για εύκολη πρόσβαση στο ηχοσύστημα, τη λειτουργία hands-free του τηλεφώνου, το σύστημα πλοήγησης ή τη σύνδεση με το smartphone (δυνάτοτητες διασύνδεσης: Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink).

 

Χώρος για περιπέτεια

Μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές, το νέο S-CROSS καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης ζωής. Προσφέρει πρακτικότητα, ευελιξία, άνεση και ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό στιλ. Ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από τα 430 λίτρα και το διαιρούμενο πίσω κάθισμα κατά 60:40 εξασφαλίζει τη δυνατότητα πολλαπλής εκμετάλλευσης του χώρου.

Suzuki S-Cross Hybrid Allgrip

Ισχύς (PS)

129

AWD

Τελική Ταχύτητα (km/h)

190

Επιτάχυνση (sec)

10,2

Εκπομπές CO2 (gr/km)

110

Ροπή (Νm)

235

Χώρος αποσκευών (lt)

440

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video