Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές της νέας Skoda Octavia!

Ελλάδα 3:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές της νέας Skoda Octavia!

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές της νέας Skoda Octavia!

ΑΓΟΡΑ

Η Skoda Octavia τρίτης γενιάς ήρθε και στην Ελλάδα και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την εμπορική της πολιτική, με το κόστος απόκτησης της να ξεκινά από τα 15.590€ (με όφελος απόσυρσης). ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο που οι άνθρωποι της εταιρείας θέλουν να σηματοδοτήσει την αναβάθμιση της μάρκας, την απόκτηση ταυτότητας και κύρους, διατίθεται στη χώρα μας με 3 επιλογές κινητήρων βενζίνης και . Παράλληλα, τρία θα είναι τα επίπεδα εξοπλισμού: Active, Ambition, Elegance.

Ας τα δούμε αναλυτικά. Εφαλτήριο είναι η επιλογή με τον κινητήρα 1.2 TSI Green Tec απόδοσης 105 ίππων, το κόστος απόκτησης ορίζεται στα 16.990€ που σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης, πέφτει στα 15.590€, στην έκδοση Active που αποτελεί τη βασική αλλά διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, προσανατολισμένο στις παροχές συστημάτων ασφαλείας!

Αυτός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κλιματισμό, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού/πλευρικούς οδηγού και συνοδηγού/γονάτων οδηγού και κεφαλής τύπου κουρτίνας, ESC (ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας), σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (Multi-Colission Brake), προπλήρωσης κυκλώματος φρένων (Brake Prefill Function), start/stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τιμόνι ηλεκτρομηχανικής υποβοήθησης, ηχοσύστημα με CD-mp3 player, Aux-in και θύρα USB, υπολογιστή ταξιδίου, προβολείς αλογόνου, φώτα ημέρας με δυνατότηα απενεργοποίησης και ηλεκτρονικό άνοιγμα χώρου αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος απόκτησης της έκδοσης με τον 1400άρη TSI Green Tec των 140 ίππων ξεκινά από τα 16.690€ με όφελος απόσυρσης (18.090 χωρίς αυτό) ενώ η κορυφαία έκδοση στις μονάδες βενζίνης, αυτή με τον TSI Green Tec χωρητικότητα 1.8 lt, που βγάζει 180 άλογα, έχει ως αφετηρία τα 21.328€ – πάντα μετά το πριμ απόσυρσης.
[nggallery id=1619]
Στους diesel κινητήρες, οι επιλογές στη χώρα μας είναι πάλι τρεις. Ο χωρητικότητας 1.6 lt TDI που αποδίδει 90 άλογα, πάντα στην έκδοση Active, έχει τιμή απόκτησης 17.990€ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης. Ποσό που ανεβαίνει στα 18.790€ στην έκδοση με τον επίσης 1600άρη Green Tec απόδοσης 105 ίππων που μάλιστα εξαιρείται από τη καταβολή τελών κυκλοφορίας αφού οι εκπομπές ρύπων περιορίζονται στα 99g/km.

Η κορυφαία επιλογή, με τον 2λιτρο TDI Green Tec των 150 ίππων, προσφέρεται μόνο στις εκδόσεις Ambition και Elegance και επωφελούμενοι από το όφελος απόσυρσης μπορείτε να την κάνετε δική σας με 22.990€ (25.298 άνευ).

Σημειώστε πως η επιπρόσθετη χρέωση για αυτόματο κιβώτιο DSG (με στάνταρ και το Cruise Control) είναι στα 1800 ευρώ ενώ σε όλες τις εκδόσεις, η επιλογή Combi αντί για Limo, κοστολογείται στα 1200 ευρώ.

Advertisement

Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τη “μεγάλη κυρία” από τη Τσεχία, στη πανευρωπαϊκή της παρουσίαση που είχε γίνει τον Ιανουάριο στη Πορτογαλία και το Αλγκάρβε και τις εντυπώσεις μας μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ. Περισσότερα, μετά την πρώτη, ενδελεχή, εντός συνόρων συνύπαρξη μας με τη νέα Octavia.

 

Advertisement

Κατεβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας Octavia

 

 

Advertisement