Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Days: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Skoda

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Days: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Skoda

ΝΕΑ

Skoda Days: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Skoda

ΝΕΑ

Στις Skoda Days μπορείς να βρεις όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της μάρκας σε ειδικές τιμές και με πολλά προνόμια.

Advertisement
Advertisement

Η άνοιξη είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου και σίγουρα γεμίσει αισιοδοξία τους ανθρώπους. Αυτή η αισιοδοξία και η θετική προσέγγιση είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Skoda η οποία στη μακρά της ιστορία έχει αποδείξει τη σοβαρή της στάση και την ώθηση του mobility με στόχο να βελτιώσει τον τρόπο ζωής όλων μας.

Αυτή λοιπόν την άνοιξη η Skoda επέλεξε να δημιουργήσει μια εξαιρετική ενέργεια συμβαδίζοντας πάντα με τις ανάγκες του κοινού. Οι Skoda Days είναι μια μοναδική δράση που πραγματοποιείται από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα και καλεί τους πάντες να ανακαλύψουν την καινούρια γκάμα μοντέλων της μάρκας.

Η Skoda για το 2024 έχει να επιδείξει μια σπουδαία γκάμα αυτοκινήτων που αποτελούν το κάθε ένα κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του. Οι καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία, σε συνδυασμό με την κορυφαία ασφάλεια και την άρτια ποιότητα κατασκευής, είναι στοιχεία που κάνουν τα νέα μοντέλα της να ξεχωρίζουν.

Advertisement
Advertisement

Στις Skoda Days, εκτός από τη δυνατότητα που δίνεται σε όλους πολίτες να γνωρίσουν τα αυτοκίνητα, υπάρχει και μια σειρά από προνόμια και ειδικές τιμές για όσους αποφασίσουν να κάνουν δικό τους ένα μοντέλο της μάρκας . Η απόκτηση λοιπόν ενός Skoda στη διάρκεια των Skoda Days γίνεται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ.

Στο δίκτυο της Skoda σε όλη την Ελλάδα, στη διάρκεια των Skoda Days, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν μοντέλα όπως το Kamiq, το Scala, το Karoq και το Octavia στην υβριδική του μορφή. Για το καθένα υπάρχει μια συγκεκριμένη προσφορά που θα δελεάσει ακόμα και τον πιο αναποφάσιστο να μπει στην οικογένεια της Skoda.

Πιο συγκεκριμένα, για το best seller Skoda Kamiq, η εταιρεία το προσφέρει με όφελος 1.000 ευρώ και χρηματοδότηση με επιτόκιο 3,9%. Το ίδιο συμβαίνει και για το ευρύχωρο Scala με όφελος 1.000 ευρώ και επιτόκιο 3,9%. Από την άλλη, το πολυτελές SUV Skoda Karoq είναι διαθέσιμο με όφελος 1.500 ευρώ και το φινετσάτο Octavia Hybrid επίσης με όφελος 1.500 ευρώ.

Advertisement

Ανακαλύψτε λοιπόν όλα τα μοντέλα της θρυλικής Skoda με μια επίσκεψη στις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Skoda σε όλη την Ελλάδα. Στις Skoda Days θα φροντίσουν για την καλύτερη τιμή και μοναδικά προνόμια, συνοδευόμενα από επιπλέον 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.