Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Cartoon και ήρωες του Ράλι Ντακάρ 2018!

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Cartoon και ήρωες του Ράλι Ντακάρ 2018!

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Cartoon και ήρωες του Ράλι Ντακάρ 2018!

ΑΓΩΝΕΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να παρουσιάσει κανείς έναν πολυαναμενόμενο αγώνα, με δεκάδες μονομάχους, που θα μονομαχήσουν με το χρόνο αλλά και τα στοιχεία της φύσης. Όμως παρουσίαση του Ράλι Ντακάρ σαν και αυτή, δεν έχετε ξαναδεί!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο λόγος για ένα animation video της Damn Fine Media, που θα σας βοηθήσει να να γνωρίσετε τους «Βασιλιάδες της Σκόνης». Επικεντρώνεται στους οδηγούς και τους αναβάτες της Red Bull Desert Wings, που αναμένεται και να πρωταγωνιστήσουν και στις τέσσερις κατηγορίες.

Ειδικά στα αυτοκίνητα όπου η πρωταθλήτρια Team Peugeot Total επιστρέφει με την οδηγική της Dream Team. Ο στόλος των τεσσάρων 3008DKR Maxis αποτελείται από τον Stephane Peterhansel (13 φορές νικητής στο Dakar), τον Carlos Sainz (μία φορά νικητής στο Dakar), τον Cyril Despres (πέντε νίκες) αλλά και τον Sebastien Loeb (εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής WRC).

Advertisement
Advertisement

Στις μοτοσυκλέτες η Red Bull KTM μετράει 16 σερί νίκες και θέλει να τις κάνει 17 με έναν εκ των Sam Sunderland, Toby Price, Matthias Walkner και Antoine Meo. Στις γουρούνες ο Ignacio Casale διεκδικεί τη δεύτερη νίκη του στο Ντακάρ μετά την επιτυχία του το 2014 ενώ στα φορτηγά, η νικήτρια κατ’ εξακολούθηση στο Dakar, η ρωσική Team Kamaz Master, ετοιμάζεται να κάνει πάλι απόβαση στη Νότια Αμερική.

Περισσότερα ενόψει του 40ου Ράλι Ντακάρ, στο video που ακολουθεί…

Advertisement