Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

e-tron Imperator Concept: Το οικογενειακό Audi του μέλλοντος

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

e-tron Imperator Concept: Το οικογενειακό Audi του μέλλοντος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

e-tron Imperator Concept: Το οικογενειακό Audi του μέλλοντος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ζούμε σε μία εποχή της αυτοκίνησης που παρουσιάζουν έξαρση οι ματιές στο (ίσως όχι και τόσο μακρινό) μέλλον, με αυτόνομα φουτουριστικά οχήματα που διαφέρουν πολύ από αυτά που κυκλοφορούν γύρω μας σήμερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μία ερμηνεία λοιπόν των οχημάτων του αύριο, γεννήθηκε στο σχεδιαστήριο του Frederic Le Schillour. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής φαντάστηκε το δημιούργημά του με το σήμα της Audi και το όνομα e-tron Imperator Concept.

Θα μπροούσε να πει κανείς πως ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί την απάντηση της μάρκας από το Ίνγκολσταντ στο F 015 Luxury In Motion Concept της Mercedes-Benz και στο οποίο σας ξεναγήσαμε σε αποκλειστικό video από το Bosch Mobility Experience 2017 (δείτε το και μείνετε με το στόμα ανοιχτό, πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση από την Audi θα είχε παρόμοια τεχνολογία αλλά και διάταξη εσωτερικού, με τέσσερις θέσεις, ψηφιακό πόνακα οργάνων, ολογραφικό display και οθόνης αφής στις πόρτες που προσφέρουν διασκέδαση και πληροφορίες στους επιβάτες.

Όσο για το όνομά του, δεν είναι τυχαίο. Ο Le Schiellour σχεδίασε αυτό το όχημα με ορίζοντα… 2028, ως δηλαδή το μοντέλο με το οποίο η Audi θα μπορούσε να γιορτάσει τα 100 χρόνια από τη δημιουργία του Type R Imperator!

Audi-e-Tron-Imperator-concept-e640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-g640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-l640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-a640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-f640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-k640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-b640short Audi-e-Tron-Imperator-concept-c640short