Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Time 4 Audi: Η εμπειρία Audi ξεκινά τώρα!

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Time 4 Audi: Η εμπειρία Audi ξεκινά τώρα!

ΝΕΑ

Time 4 Audi: Η εμπειρία Audi ξεκινά τώρα!

ΝΕΑ

Η εμπειρία Audi γίνεται πιο προσιτή με τα προνόμια που προφέρει το πρόγραμμα Time 4 Audi.

Advertisement
Advertisement

Η Audi είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων. Η μάρκα συνοδεύεται από ισχυρές αξίες στον κόσμο της αυτοκίνησης, ενώ το κοινό γνωρίζει καλά πλέον ότι κάθε φορά που αναφέρεται το όνομα Audi αμέσως στοιχεία όπως η πολυτέλεια, η καινοτομία, οι επιδόσεις και η ασφάλεια έρχονται στο μυαλό και αποτυπώνουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της γερμανικής εταιρείας.

Την απόλυτη εμπειρία ενός Audi έχουν την ευκαιρία πλέον να απολαύσουν ακόμα περισσότεροι χάρη στο πρόγραμμα Time 4 Audi της Kosmocar. Για όλο τον Απρίλιο μέσω του προγράμματος Time 4 Audi οι φίλοι του αυτοκινήτου μπορούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα αποκτώντας το αγαπημένο τους μοντέλο με τέσσερα μοναδικά προνόμια.

Αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi στην Ελλάδα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλα τα premium μοντέλα της μάρκας. Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι τα προνόμια του Time 4 Audi το οποίο εστιάζει στον μαγικό αριθμό 4.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει με την αγορά κάθε νέου μοντέλου της Audi, 4 χρόνια εγγύηση για ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο σε όλη τη διάρκεια των 4 ετών. Τέσσερα (4) χρόνια Οδική Βοήθεια με ολοήμερη ασφάλεια σε κάθε σας μετακίνησης, 4 χρόνια σέρβις για τη συντήρηση και φροντίδα του αυτοκινήτου με προπληρωμένα σέρβις και 4% επιτόκιο που είναι από τα πιο δελεαστικό σε πακέτο χρηματοδότησης στην αγορά.

Αυτή η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της Audi, χαρίζοντας μια μοναδική ευκαιρία για την απόκτηση και την εμπειρία ενός premium αυτοκινήτου. Εκτός από την επίσκεψη στα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα Time 4 Audi μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Audi.

Η απόκτηση ενός Audi είναι από μόνη της μια διαδικασία πολύ ιδιαίτερη. Κάθε μοντέλο της Audi είναι κάτι περισσότερο από ένα μέσο μετακίνησης. Είναι μια οδηγική εμπειρία που γεμίζει ικανοποίηση τον οδηγό και προσδίδει κύρος και αυτοπεποίθηση σε κάθε μετακίνηση.