Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Όλοι έχουν δικαίωμα σε μία Mustang

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Όλοι έχουν δικαίωμα σε μία Mustang

ΝΕΑ

Video: Όλοι έχουν δικαίωμα σε μία Mustang

ΝΕΑ

Σε μπλε ή ροζ χρώμα, αυτήν την Mustang θα την λατρέψουν αγόρια και κορίτσια. Το διάσημο pony car της Ford κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Fisher-Price. Το ανοικτό και ηλεκτρικό Power Wheels Smart Drive Mustang υπόσχεται στιγμές διασκέδασης στους μικρούς οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ενώ από το Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στις ΗΠΑ, στην τιμή των 360 δολαρίων. Εκτός από τα παιδιά θα το λατρέψουν και οι γονείς, καθώς είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που καθιστά ασφαλείς τις βόλτες.

Φέρει σύστημα που προσομοιώνει το traction control, ρυθμίζοντας ανάλογα την ταχύτητα σε γλιστερό έδαφος, όπως στο γρασίδι. Ένας αισθητήρας αναγνωρίζει την προσέγγιση σημείων με μεγάλη κλίση, στέλνοντας εντολή για απενεργοποίηση του μοτέρ. Έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος ανατροπής. Οι γονείς μπορούν να ρυθμίσουν την ταχύτητα από 1,6 έως 8 km/h και να ελέγξουν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Advertisement
Advertisement

Και επειδή ένα ηλεκτρικό μοτέρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον ήχο ενός V8 κινητήρα, το ενσωματωμένο ηχοσύστημα μεταδίδει ήχους από την πραγματική Mustang, ο οποίος δυναμώνει ή χαμηλώνει ανάλογα με την ταχύτητα. Τέρμα τα γκάζια…