Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λίγη… από την Agera RS

Ελλάδα 19:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λίγη… από την Agera RS

ΝΕΑ

Λίγη… από την Agera RS

ΝΕΑ

Εκτός από το υβριδικό Megacar που θα ακούσει στο όνομα Regera, η Koenigsegg θα έχει άλλη μία πρεμιέρα στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αυτή θα αφορά την πιο extreme εκδοχή της Agera, με το κωδικό όνομα RS. Ξέρουμε πως η σουηδική μάρκα θέλει με το εν λόγω μοντέλο να γεφυρώσει την απόσταση ανάμεσα στην «απλή» Agera (φωτό κάτω) και την One:1 των 1340 PS και την αναλογία βάρους/ίππων στο ένα προς ένα.

Η Koenigsegg δημοσίευσε μία δεύτερη πρόσκληση για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου της δημιουργήματος κι αυτή τη φορά, περιλαμβάνει και ένα σχέδιο που μας δίνει μία εικόνα για το πίσω μέρος του. Εκεί θα δεσπόζει η τεράστια πίσω αεροτομή που εναρμονίζεται με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας που λέει μεταξύ άλλων πως «η RS πιέζει τα όρια και ανεβάζει το συγκεκριμένο μοντέλο σε νέα επίπεδα απόδοσης. Με προσανατολισμό… πίστας και εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιήθηκαν στην One:1, χωρίς ωστόσο να χάνει την πρακτικότητα των S και R».

Advertisement
Advertisement

Βέβαια η ύπαρξη χώρου αποσκευών και πίσω παραθύρου, δυσκολευόμαστε να «βαφτίσει» το «τέρας» που θα αποκαλυφθεί σε λίγες ημέρες ως ένα μοντέλο καθημερινότητας.

Η έκδοση R, αποδείχθηκε πως δεν ήταν… αρκετή για την Agera