Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο Renault 5 E-tech electric

Ελλάδα 12:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Γενεύη το νέο Renault 5 E-tech electric

ΝΕΑ

Στη Γενεύη το νέο Renault 5 E-tech electric

ΝΕΑ

Η Renault θα αποκαλύψει το 5 E-Tech στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης σε μερικές ημέρες. Τι ώρα Ελλάδας είναι η παρουσίαση;

Advertisement
Advertisement

Η Renault θα βρίσκεται στην 91η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2024, σε ένα περίπτερο 2.900 τετραγωνικών μέτρων (Hall 4), όπου θα παρουσιάσει τα τελευταία μοντέλα της ηλεκτρικής και υβριδικής γκάμας της, πουη είναι τα:

  • E-Tech electric: Renault 5, Megane και Scenic
  • E-Tech full hybrid: Espace και Rafale

Το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο μοντέλο που θα περιλαμβάνει και το Reno, το διαδραστικό avatar της Renault με το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να συνομιλήσουν  στο κέντρο του περιπτέρου.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλά, θα γίνουν και δύο τεχνολογικές παρουσιάσεις της Ampere:

  • μία για τη νέα πλατφόρμα AmpR Small (το Renault 5 E-Tech electric είναι το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί αυτήν τη νέα πλατφόρμα ειδικά για EV κατηγορίας Β).
  • μία για το νέο ηλεκτροκινητήρα, τον αμφίδρομο φορτιστή και τη βελτιστοποιημένη μπαταρία του Renault 5 E-Tech electric.

Στο περίπτερο της Renault θα φιλοξενείται επίσης μια συλλογή από προϊόντα με τα σήματα του Renault 5.

Ταυτόχρονα το κατάστημα The Originals, θα πουλά αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από γαλλικές μάρκες, όπως ένα τραπέζι ποδοσφαίρου Bonzini, μια σανίδα του σερφ Shapers Club, ένα μάλλινο πουλόβερ Saint James και ένα ηλεκτρικό σκούτερ Plume.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει το νέο Renault 5 E-Tech Electric
Τα νέα μοντέλα που θα δούμε στη Γενεύη!
Το «αύριο» της Renault είναι τώρα!