Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα ξεχωριστό Forester για 300… εκλεκτούς

Ελλάδα 6:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ξεχωριστό Forester για 300… εκλεκτούς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα ξεχωριστό Forester για 300… εκλεκτούς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η νέα δημιουργία της Subaru Tecnica International, της γνωστής μας STI, αφορά την αγορά της Ιαπωνίας και μάλιστα ένα περιορισμένο μέρος αυτής. Το Forester tS είναι διαθέσιμο για στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με τη διαδικασία παραγγελιών να ολοκληρώνεται στις αρχές του προσεχούς Απριλίου. Αν δηλαδή μέχρι τότε δεν εξαντληθούν οι 300 μονάδες στις οποίες θα παραχθεί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι μηχανικοί της STI επενέβησαν στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου του 2λιτρου boxer κινητήρα, με αποτέλεσμα η ισχύς να ανέβει στα 280 PS και η ροπή στα 35,7 kgm. Η τελευταία περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του – επίσης επαναρυθμισμένου – κιβωτίου Lineartronic CVT. Με χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 15 mm και πιο άκαμπτο πλαίσιο, το τετρακίνητο Forester tS υπόσχεται οδηγική εμπειρία που σπάνια συναντάς σε ένα SUV.

Οι τροχοί 19 ιντσών της BBS πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 245/45, ενώ οι δίσκοι φρένων της Brembo έχουν διάμετρο 17 ιντσών. Την απαραίτητη «αγριάδα» αλλά και καλύτερη αερυναμική απόδοση προσφέρουν τα σπόιλερ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα EyeSight δεύτερης γενιάς, το οποίο χρησιμοποιεί κάμερες για να σκανάρει το δρόμο και συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Advertisement
Advertisement