Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Rosberg!

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pole position για Rosberg!

ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Rosberg!

ΑΓΩΝΕΣ

Την πρώτη pole position της καριέρας του πανηγύρισε στην Κίνα ο Νίκο Ρόζμπεργκ! Ο Γερμανός σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.35.121, επίδοση που ξεχώρισε σημαντικά από εκείνες των ανταγωνιστών του. Χρειάστηκε να φτάσει στην 111η προσπάθεια για να βρεθεί σε αυτή τη θέση αλλά το έκανε με στιλ! Ο Λιούις Χάμιλτον ακολούθησε αλλά λόγω αλλαγής κιβωτίου, έχει ποινή πέντε θέσεων ενόψει της Κυριακής. Ως αποτέλεσμα, τα ασημί βέλη «κλείδωσαν» τη πρώτη σειρά της εκκίνησης αφού δίπλα στον Ρόζμπεργκ θα βρίσκεται ο γερόλυκος Μίκαελ Σουμάχερ.

Advertisement
Advertisement

Προσωπικό ρεκόρ καριέρας για τον Καμούι Κομπαγιάσι που σε μία ακόμα εντυπωσιακή παράσταση της Sauber, θα εκκινήσει τρίτος, με τη Lotus του Κίμι Ράικονεν δίπλα του. Στη 3η σειρά θα είναι οι Τζένσον Μπάτον και Μαρκ Γουέμπερ, μπροστά από τον Χάμιλτον, τον Σέρχιο Πέρεζ και τον Φερνάντο Αλόνσο.

Αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός του Σεμπάστιαν Φέτελ από την τελική φάση των κατατακτήριων, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να περιορίζεται στην ενδέκατη θέση, μπροστά από τον για μία ακόμα φορά απογοητευτικό Φελίπε Μάσα.

Όλα προμηνύουν πως θα έχουμε ένα συναρπαστικό αγώνα στη Σαγκάη, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση του Alpha στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Advertisement
Advertisement