Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H… καυτή Μercedes SL65 AMG

Ελλάδα 5:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H… καυτή Μercedes SL65 AMG

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H… καυτή Μercedes SL65 AMG

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την καινούρια έκδοση της SL 65 AMG θα παρουσιάσουν οι άνθρωποι της Mercedes-Benz. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας V12 διπλού turbo 6.0 lt, ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 630 PS και μέγιστη ροπή που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 101,9 kgm. Το σύνολο αυτό συνδυάζεται με νέο κιβώτιο AMG Speedshift Plus 7G-Tronic, το οποίο συμβάλει στην επίτευξη χαμηλότερης κατανάλωσης κι έχει τέσσερα προγράμματα λειτουργίας: Efficiency, Sport, Sport plus και Manual. Καινούριο είναι επίσης και το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης το οποίο προσαρμόζεται, όπως και η ανάρτηση, στο επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας.

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=8]

Η νέα SL 65 AMG είναι ταχύτερη από την προηγούμενη (0-100 km/h σε 4,0 sec. Τελική ταχύτητα που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h). Παράλληλα, έχει και χαμηλότερη κατά 17% κατανάλωση (11,6 lt/100 km σε μικτές συνθήκες). Αυτό επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων κι από το μικρότερο κατά 170 κιλά βάρος του αυτοκινήτου.
Το νέο μοντέλο είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αποκτά το καινούριο εμπρός μέρος της AMG με «διπλή λεπίδα» από χρώμιο στη μάσκα. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και η τιμή του στη Γερμανία θα είναι 236.334 ευρώ.